Στέλιος Κουδουνάρης: «Σε μια περίοδο δεν είχα καθόλου χρήματα, δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε εισιτήριο λεωφορείου»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Σε μια περίοδο δεν είχα καθόλου χρήματα, δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε εισιτήριο λεωφορείου»

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, το bullying που έχει δεχτεί για το όνομά του, αλλά και το ρούχο της Ανδρομάχης στη Eurovision

kkoudounaris
Συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης και αναφέρθηκε στην καριέρα του, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και το bullying που έχει βιώσει.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο ριάλιτι που συμμετείχε σε ρόλο κριτή, το «My Style Rocks».

«Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός. Δεν πίστευα ότι είχα κάποια θέση στην τηλεόραση. Αφού κάναμε κάποια ραντεβού και δοκιμαστικά, που πήγαν καλά, ξεκίνησα χωρίς καν να το καταλάβω. Ήμουν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Χάρη Χριστόπουλο και το διασκεδάσαμε πραγματικά. Μας έκλεισαν αμέσως», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις από τηλεοπτικά ριάλιτι. «Αντίπαλο πρόγραμμα του My Style Rocks με διεκδίκησε με περισσότερα χρήματα. Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως η τηλεόραση και η μόδα, οι προτάσεις γίνονται πάντα με κάποιο κίνητο. Δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν έχω πρόταση από άλλο ριάλιτι. Θα ήθελα να είμαι ξανά στο My Style Rocks», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4gp4eg3629)

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν εκείνος που επιμελήθηκε το ρούχο της Ανδρομάχης για την εμφάνισή της στη φετινή Eurovision, όπου και εκπροσώπησε την Κύπρο. Μιλώντας για αυτό, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μου τιμή. Την Ανδρομάχη τη γνώριζα σαν καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Μου άρεσε στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που της έραψα, θα το κρατήσει για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω κι ακούστηκε αλλιώς ήταν ότι οι σχεδιαστές συνηθίζουν να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα, για τα οποία δεν έχουν λάβει αμοιβή. Εγώ έκανα με μεγάλη μου χαρά το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμετοχή».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4hau92mgbd)

Αναφέρθηκε επίσης, στο επίθετό του, για το οποίό έχει δεχτεί πολλές φορές bullying στην Κύπρο. «Το επίθετό μου για την Κύπρο ήταν κάπως περίεργο. Το "Κουδουνάρης" μπορεί κανείς να το ταυτίσει με τα κουδούνια, οπότε μικρός δέχτηκα επίθεση για αυτό. Μια συμμαθήτριά μου με έκανε να νιώσω άσχημα, γιατί μου είχε πει ότι στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με το επίθετό μας και με το δικό μου θα γελάνε όλοι. Το είπα στον πατέρα μου και μου απάντησε ότι όταν θα λένε "Κουδουνάρης", όλοι θα καταλαβαίνουν για ποιον μιλάνε. Ένιωσα μοναδικός τότε», τόνισε .

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4hc1qm7pmx)

Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στα οικονομικά του. «Είχα βιώσει μια περίοδο χωρίς καθόλου χρήματα. Δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε εισιτήριο λεωφορείου. Έμπαινα στα λεωφορεία και στεκόμουν κοντά στην πόρτα, ώστε να μπορώ να φύγω γρήγορα, αν μπει ελεγκτής», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Έτσι σκότωναν οι Ρώσοι στρατιώτες στην Μπούτσα - Συγκλονιστικά βίντεο από τους New York Times

Σε ετοιμότητα ο ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια τα συμπτώματα

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι της Τοπαλούδη - Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης