Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του»

Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του»

«Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο», ανέφερε στις δηλώσεις της, η δημοσιογράφος και φίλη του Δάκη - Δείτε το σχετικό βίντεο

loukila-karerdakis
Η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα πήρε θέση απέναντι σε όλα όσα ακούγονται για την υγεία του τραγουδιστή, Δάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα ο Δάκης νοσηλεύτηκε σε θεραπευτήριο της Αθήνας, παλεύοντας με τον καρκίνο. Ο ίδιος πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι και την οικογένειά του.

Λίγες ώρες πριν, ο χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, προχώρησε σε μια ανάρτηση, που έγραφε ότι ο τραγουδιστής ζυγίζει πλέον 42 κιλά και δεν έχει πια επαφή με το περιβάλλον.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η δημοσιογράφος, Λουκίλα Καρρέρ, μίλησε στην εκπομπή «Love It» και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ακούγονται και γράφονται στα social media.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι για σένα φίλος ζωής, έχεις μια σχέση ζωής, είναι το καθημερινό σου τηλεφώνημα για πάνω από τριάντα χρόνια, δεν μπορείς να βγεις να πεις τόσο προσωπικά δεδομένα. Αν ήθελα, τα τελευταία 4μισι χρόνια που δίνει μια μάχη και αυτό το λέω γιατί ο ίδιος το ομολόγησε, θα έβγαινα κάθε μέρα και θα μιλούσα για αυτό. Για όνομα του Θεού!

Αυτό που θα πω είναι ότι οι πραγματικοί φίλοι και ευτυχώς έχει τέτοιους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα του, όχι περιγράφοντας τι βλέπουν μέσα από μια κλειδαρότρυπα, αλλά έχει δώσει ο ίδιος το κλειδί της ψυχής του, του σπιτιού και της καρδιάς του και μας έχει τιμήσει με την φιλία του δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο.

Αυτοί που τον αγαπούν σιωπούν, σέβονται, προσεύχονται και βοηθούν ουσιαστικά. Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη. Παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο αυτούς που θέλει. Βεβαίως δίνει μια μάχη, αλλιώς θα τον έβλεπες σε συναυλίες. Δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια. Τον ξέρω χρόνια τον Τάκη, δεν γνωρίζω πόσο φίλος είναι με τον Δάκη. Δεν σχολιάζω τη συγκεκριμένη δήλωση, αλλά όλα τα δημοσιεύματα που είδα στο διαδίκτυο. Δεν ισχύει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά, η Λουκίλα Καρρέρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck3noebr5755)


O Τάκης Σαγιώρ έγραψε στην ανάρτησή του: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του «πολλά χρόνια συνεργάτης του» και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του » έχει αλλάξει νούμερο» το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!!!!!!!».

Ωστόσο, λίγο αφού δημοσιεύτηκε το κείμενο,  «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του χορογράφου.

sayor-dakis



Ειδήσεις σήμερα:

Με τον… Ζελένσκι ζει τον έρωτά της η κόρη του Πούτιν

«Δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση» λέει ο Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας που πήγε στο σχολείο του 14χρονου Μάκη

Στον Εισαγγελέα ο 47χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 38χρονης Κινέζας στα Βίλια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης