Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Δάκης είναι ήρεμος και γαλήνιος στο σπίτι του»

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Δάκης είναι ήρεμος και γαλήνιος στο σπίτι του»

«Είναι στενάχωρο να γράφονται τέτοια πράγματα ό, τι κι αν συμβαίνει με την υγεία του» επισήμανε  η Λουκίλα Καρρέρ σε δηλώσεις της - Δείτε το σχετικό βίντεο

loukila
Ο τραγουδιστής Δάκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του. Η Λουκίλα Καρρέρ, με την οποία ο τραγουδιστής διατηρεί μακροχρόνια φιλία, μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Love It», η Λουκίλα Καρρέρ δήλωσε ότι: «Θα ήθελα να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους επειδή διάβασα διάφορα δημοσιεύματα χθες πως είναι δυο βδομάδες στο νοσοκομείο και παλεύει. Ο Δάκης είναι από την προηγούμενη Πέμπτη στο σπίτι του. Μάλιστα, πριν από μία ώρα μιλήσαμε και πάλι, είναι στο σπίτι του ήρεμος και γαλήνιος» και συνέχισε, τονίζοντας ότι:

«Είναι στενάχωρο να γράφονται τέτοια πράγματα γιατί, ότι κι αν συμβαίνει με την υγεία του, ο Δάκης έχει κάνει δηλώσεις στο παρελθόν. Ο ίδιος θα δηλώσει και πάλι ό, τι θέλει να δηλώσει, αν δηλώσει ποτέ. Είναι κρίμα εμείς οι υπόλοιποι, οι κοντινοί του άνθρωποι, να βγαίνουμε και να λέμε αν είναι καλά ή είναι άσχημα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι στο σπίτι του εδώ και μια εβδομάδα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjqvsiqbso8p)

Ο Δάκης όπως είναι γνωστό εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο. Τι προηγούμενες μέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του έγινε γνωστό από τους ανθρώπους που χειρίζονται τα social media ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά», έγραφε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή.




Ειδήσεις σήμερα:

«Σχίσμα» του Πάπα με τη Μόσχα - Αποκάλεσε τον Κύριλλο «παπαδοπαίδι του Πούτιν»

«Καλπάζουν» οι τιμές του αργού πετρελαίου μετά τις κυρώσεις της ΕΕ στη Ρωσία

Νέα πρόκληση Τατάρ: Οι Ελληνοκύπριοι εξοπλίζονται με επιθετικά όπλα για να χύσουν αίμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης