Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας ή ο Στάθης Σχίζας θα φύγει από την παραλία του Αγίου Δομίνικου;  - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

karagoynias
Η στιγμή της αποχώρησης από το Survivor για αυτή την εβδομάδα έφτασε. Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που δεν «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό και θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας, είναι οι υποψήφιοι παίκτες και στο τέλος του αποψινού επεισοδίου, ένας από αυτούς θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι δυνατοί παίκτες αγωνιστικά, ενώ ο δεύτερος έχει ανοίξει πολλά «μέτωπα» στο παιχνίδι με τους υπόλοιπους.

Ο Στάθης Σχίζας από την άλλη έχει καλή απόδοση στους αγώνες και έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Το βράδυ, οι 12 παίκτες θα συναντηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομίνικου είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Survivor | Trailer | 19/05/2022



Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκε στη Μασαχουσέτη το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στις ΗΠΑ

Την ημέρα του γάμου του με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ αστειευόταν ότι πλέον μπορεί να την χτυπάει ελεύθερα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή, πού θα έχουμε βροχές


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης