Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βαραίνουν τους συναδέλφους της.
«Όσο μπορώ, τις παρακολουθώ τις δίκες. Αγωνιώ φυσικά, για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όμως την εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Έχω μιλήσει με κάποιες από αυτές τις γυναίκες. Πραγματικά, ζουν ένα μαρτύριο ξανά, το ζεις και το ξαναζείς και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.
«Πρέπει να παροτρύνουμε τις γυναίκες να μιλάνε και από εκεί και πέρα, η Δικαιοσύνη θα κρίνει το αν είναι κάποιος αθώος ή ένοχος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck3mv2v2p8cx)
Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε επιπλέον, στη διαγραφή των δύο καλλιτεχνών από το ΣΕΗ και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάτι τέτοιο.
«Είναι πολύ σημαντική η διαγραφή από το ΣΕΗ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό, αν και εφόσον βέβαια, αποδειχθούν οι κατηγορίες. Να μην ξεχάσει ο κόσμος», δήλωσε.
Τέλος, κατέληξε πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να κρίνεται για την στιγμή που επιλέγει να πει την αλήθεια της.
«Όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι γυναίκες υποφέρουν. Για να βγουν να μιλήσουν, πέρασαν και πάλι ένα μαρτύριο. Δεν είναι εύκολο να πεις ένα τέτοιο πράγμα», είπε κλείνοντας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).