Καρντάσιαν: Πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας για την Κρις Τζένερ - «Δημιουργεί χάος και το απολαμβάνει»

Καρντάσιαν: Πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας για την Κρις Τζένερ - «Δημιουργεί χάος και το απολαμβάνει»

«Έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών αθλητών. Κοιτάξτε τον Λαμάρ Όντομ, του κατέστρεψε τη ζωή και παραλίγο να καταστρέψει τον Σκοτ Ντίσικ», είπε ο Μαρκ Μπεχάρ

24683233__1_
Όσοι έρχονται σε επαφή με την οικογένειας της Κιμ Καρντάσιαν, έχουν πολλά να πουν για τη ζωή των διάσημων τηλεπερσόνων. Έτσι και ο Μαρκ Μπεχάρ, φαίνεται να ξέρει πολλά αφού ήταν σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ.

Ο Μπεχάρ κατηγόρησε τις σταρ του Hulu ότι διψούσαν για φήμη και για να καταφέρουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη αυτή, χρησιμοποίησαν τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή τους και από τη σειρά. Στο στόχαστρο των όσων είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, βρέθηκε η Κρις Τζένερ, λέγοντας ότι η «Momager» απολαμβάνει το χάος που δημιουργεί στην οικογένειά της.

«Η Κρις είναι εθισμένη στον τρόμο», δήλωσε ο Νεοϋορκέζος στο In Touch και συνέχισε: «Η Κρις έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών αθλητών. Κοιτάξτε τον Λαμάρ Όντομ, του κατέστρεψε τη ζωή και παραλίγο να καταστρέψει τον Σκοτ Ντίσικ».

Στη συνέχεια, ο Μπεχάρ τόνισε, ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει τους φίλους και τον στενό κύκλο τους σαν να είναι «μιας χρήσης». Ο πρώην σωματοφύλακας αναφέρθηκε σε όλες τις σχέσεις των αδερφών με πολύ κοντινά τους πρόσωπα όπως: την οικογενειακή φίλη και κολλητή της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντι Γουντς, με την οποία σταμάτησε να επικοινωνεί, αφού φίλησε τον Τρίσταν Τόμσον αλλά και τη σχέση της Κιμ με τη Λάρσα Πίπεν, με την οποία επίσης δεν μιλούν πια.



Ο Μαρκ Μπεχάρ ισχυρίστηκε, ότι η διάσημη οικογένεια κερδίζει τα χρήματά της αφήνοντας τους θαυμαστές να παρακολουθούν τη γεμάτη δράμα ζωή τους, με ένα σκάνδαλο να αναδύεται σε κάθε γωνιά. «Η Κρις είναι εθισμένη στις “ιστορίες τρόμου” ,τα σκάνδαλα. Κυνηγούν ανθρώπους που χρησιμοποιούν για να τους κάνουν μεγαλύτερα αστέρια», είπε μεταξύ άλλων.

Από όλη αυτή την ιστορία, ξεχωρίζει η Κόρτνεϊ, σύμφωνα με τον Μπεχάρ. «Η μόνη Kardashian που δεν έχει δράμα είναι η Κόρτνεϊ. Πάντα ήταν μια χαρά. Φαίνεται καλή, παρουσιάζει τον εαυτό της καλά, ντύνεται καλά, δεν φοράει έναν τόνο μακιγιάζ» είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη στην Αθήνα ο πρώην δήμαρχος Βουκουρεστίου - Εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης

Τα παιδιά των λοκντάουν μπορεί να έχουν απώλειες εισοδημάτων στη ζωή τους, εκτιμά το ΔΝΤ







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης