Καρντάσιαν: Πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας για την Κρις Τζένερ - «Δημιουργεί χάος και το απολαμβάνει»
«Έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών αθλητών. Κοιτάξτε τον Λαμάρ Όντομ, του κατέστρεψε τη ζωή και παραλίγο να καταστρέψει τον Σκοτ Ντίσικ», είπε ο Μαρκ Μπεχάρ
Όσοι έρχονται σε επαφή με την οικογένειας της Κιμ Καρντάσιαν, έχουν πολλά να πουν για τη ζωή των διάσημων τηλεπερσόνων. Έτσι και ο Μαρκ Μπεχάρ, φαίνεται να ξέρει πολλά αφού ήταν σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ.
Ο Μπεχάρ κατηγόρησε τις σταρ του Hulu ότι διψούσαν για φήμη και για να καταφέρουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη αυτή, χρησιμοποίησαν τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή τους και από τη σειρά. Στο στόχαστρο των όσων είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, βρέθηκε η Κρις Τζένερ, λέγοντας ότι η «Momager» απολαμβάνει το χάος που δημιουργεί στην οικογένειά της.
The Kardashians’ former bodyguard Mark Behar is calling out the infamous family for being “toxic." 👀 See his exclusive interview with In Touch. https://t.co/jg5XqEApXd
«Η Κρις είναι εθισμένη στον τρόμο», δήλωσε ο Νεοϋορκέζος στο In Touch και συνέχισε: «Η Κρις έχει καταστρέψει τις ζωές πολλών αθλητών. Κοιτάξτε τον Λαμάρ Όντομ, του κατέστρεψε τη ζωή και παραλίγο να καταστρέψει τον Σκοτ Ντίσικ».
Στη συνέχεια, ο Μπεχάρ τόνισε, ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει τους φίλους και τον στενό κύκλο τους σαν να είναι «μιας χρήσης». Ο πρώην σωματοφύλακας αναφέρθηκε σε όλες τις σχέσεις των αδερφών με πολύ κοντινά τους πρόσωπα όπως: την οικογενειακή φίλη και κολλητή της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντι Γουντς, με την οποία σταμάτησε να επικοινωνεί, αφού φίλησε τον Τρίσταν Τόμσον αλλά και τη σχέση της Κιμ με τη Λάρσα Πίπεν, με την οποία επίσης δεν μιλούν πια.
Ο Μαρκ Μπεχάρ ισχυρίστηκε, ότι η διάσημη οικογένεια κερδίζει τα χρήματά της αφήνοντας τους θαυμαστές να παρακολουθούν τη γεμάτη δράμα ζωή τους, με ένα σκάνδαλο να αναδύεται σε κάθε γωνιά. «Η Κρις είναι εθισμένη στις “ιστορίες τρόμου” ,τα σκάνδαλα. Κυνηγούν ανθρώπους που χρησιμοποιούν για να τους κάνουν μεγαλύτερα αστέρια», είπε μεταξύ άλλων.
Από όλη αυτή την ιστορία, ξεχωρίζει η Κόρτνεϊ, σύμφωνα με τον Μπεχάρ. «Η μόνη Kardashian που δεν έχει δράμα είναι η Κόρτνεϊ. Πάντα ήταν μια χαρά. Φαίνεται καλή, παρουσιάζει τον εαυτό της καλά, ντύνεται καλά, δεν φοράει έναν τόνο μακιγιάζ» είπε χαρακτηριστικά.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους