Survivor: Τα «καρφιά» της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τη Βρισηίδα και τον Καραγκούνια

Survivor: Τα «καρφιά» της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τη Βρισηίδα και τον Καραγκούνια

Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να το κάνει, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τους πρώην συμπαίκτες της

nafsika_2
Δηλώσεις παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε στους λόγους υγείας, που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Η συνέντευξή της θα προβληθεί στον αέρα της εκπομπής την Τετάρτη 18 Μαΐου. Ένα απόσπασμα δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. Σε αυτό η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και σε δύο πρώην συμπαίκτες της. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck1xl3oepfip)

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα. Παίρνω μία αγωγή, ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα κι εγώ κι η παραγωγή πως το καλύτερο για εμένα είναι να μην ρισκάρουμε με ένα τέτοιο θέμα υγείας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ναυσικά αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, τον παίκτη που δημιουργεί τις περισσότερες εντάσεις στο Survivor.

«Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά. Προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης