Survivor: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που ανάγκασε τη Ναυσικά να αποχωρήσει

Survivor: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που ανάγκασε τη Ναυσικά να αποχωρήσει

Όλα όσα αποκάλυψε η φίλη της Μαρία Καλάβρια - Τι είπε για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη

Nafsika
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και ο λόγος που το το έκανε ήταν γιατί αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία της. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε η φίλη της, Μαρία Καλάβρια.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρούσε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να αποχωρήσει μετά από πέντε μήνες παραμονής.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δε μπορούσα να την κάνουν», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια για να συνεχίσει: «Σίγουρα της λείψαμε όλοι, και οι παρέες της, και ο σύντροφός της και η καθημερινότητά της. Νομίζω όμως ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το πρόβλημα με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Δεν μίλησα εγώ μαζί της. Μίλησε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. Έρχεται σήμερα».

Η Μαρία Καλάβρια αναφέρθηκε και στον Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο είναι σε σχέση η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Έκανε ένα μεγάλο βήμα να μιλήσει στην κάμερα όσο η Ναυσικά ήταν στο παιχνίδι. Ίσως της κάνει και άλλη μία. Εγώ δεν είπα τίποτα», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της να υπονοούν πως ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck1tptqlp4qx)

«Ο Κώστας είναι πρώτη φορά που είναι έτσι, δηλαδή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε τόσο πολύ ερωτευμένο με μία γυναίκα», είπε η Μαρία Καλάβρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης