Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια - «Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος θεατρόφιλος να μη με γνωρίζει;»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια - «Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος θεατρόφιλος να μη με γνωρίζει;»

«Ποιος είναι αυτός ο κύριος (Σπύρος Μπιμπίλας); Τον έμαθα από αυτή την υπόθεση και είμαι αρκετά μεγάλος», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος και προκάλεσε τον εκνευρισμό του πρόεδρου του ΣΕΗ - Δείτε βίντεο με την απάντησή του

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__12_
Στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του για τον Μάνο Χατζηδάκι. Τα «έβαλε» μάλιστα, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

«Ο Λιγνάδης, θέλουν ή δεν θέλουν να το παραδεχθούν, ΄σε πολύ μικρή ηλικία λόγω της εξαιρετικής παιδείας του ήταν δάσκαλος.Ήταν ο νεότερος καθηγητής του Εθνικού θεάτρου. Ήταν επίσης καθηγητής στο Αρσάκειο, το πιο αυστηρό σχολείο ενώ δίδασκε θεατρική τέχνη και στο Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Το περιβάλλον του ήταν παιδιά. Ποιος είναι αυτός ο κύριος (Σπύρος Μπιμπίλας); Τον έμαθα από αυτή την υπόθεση και είμαι αρκετά μεγάλος. Γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ σε αυτό τον άνθρωπο; Ο άνθρωπος αυτός λόγω της αγραμματοσύνης του, πιθανώς γιατί αλλιώς δεν θα μιλούσε έτσι, χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις ότι δήθεν εγώ παρέβη τον νόμο και προσέβαλα την μνήμη νεκρού. Ενώ λέμε το ίδιο πράγμα. Εγώ δεν είπα ποτέ να έχουν στο ερωτικό τους περιβάλλον νέα παιδιά», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Με τη σειρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε σχετικά με τη δήλωσή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε: «Έχω εκπλαγεί. Ο κύριος Κούγιας προσπαθεί εδώ και καιρό να μειώσει κόσμο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αν είναι τόσο φίλος του θεάτρου, πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει έναν ηθοποιό που παίζει εδώ και 45 χρόνια; Είναι δυνατόν άνθρωπος θεατρόφιλος να μη γνωρίζει εμένα;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck10tupihljt)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τι να πω; Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση, που έχει έρθει και λέει ότι έγινα πρόεδρος του ΣΕΗ, εξαιτίας του Λιγνάδη. Εγώ ήμουν πρόεδρος, πριν καν ξεσπάσει το σκάνδαλο».

Κλείσιμο
Τέλος, ανέφερε πως έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Κούγια και ο ίδιος αρνήθηκε να του απαντήσει σχετικά με τον λόγο που κάνει αυτές τις δηλώσεις.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του μία φορά. Τον ρώτησα στο τηλέφωνο, γιατί τα λέει όλα αυτά για εμένα και μου απάντησε ότι θα τα πούμε από κοντά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα

Ήρωας στο Καζακστάν έσωσε τρίχρονο κοριτσάκι που κρεμόταν από παράθυρο του 8ου ορόφου πολυκατοικίας

Σύρος: 37χρονος βρέθηκε νεκρός στα βράχια – Όλα δείχνουν αυτοκτονία

Μπορέλ: «Να εξηγήσουμε στον κόσμο πως η βαθιά οικονομική κρίση οφείλεται στον πόλεμο και όχι στις κυρώσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης