Ο γνωστός παρουσιαστής δεν «μάσησε» τα λόγια του και μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, εξέφρασε ανοιχτά την απογοήτευσή του από την Κυπριακή εκπροσώπηση.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, το γεγονός ότι από την αρχή κιόλας του τραγουδιού, η Ανδρομάχη «φάλτσαρε» τον έκανε να πιστέψει αμέσως, πως δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό.
«Θεωρώ το τραγούδι ένα συμπαθές έθνικ λαϊκοποπάκι, το οποίο εύκολα θα δούμε να παίζει το καλοκαίρι. Από αυτή την άποψη, δεν είναι μια ατυχής επιλογή. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι μια όμορφη κοπέλα. Ερχόμαστε όμως, στο θέμα της φωνής, γιατί μην ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι ένα τηλεοπτικό show, όμως η φωνή παίζει τον ρόλο της. Της έκανα χθες ερώτηση αν ακούει καλά κι αν έχει τρακ. Άκουσα πολλά στοναρισματάκια», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjyh3a0hjb2h)
Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που μπορεί να στονάρει μια τραγουδίστρια.
«Το θέμα είναι πόσο καλά τοποθετημένη είναι η φωνή σου. Αν έχεις σωστή τοποθέτηση, όσο τρακ και να έχεις, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι, ήταν στονάτη σε όλο το τραγούδι, στο τέλος έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές μας σκότωσε τα αυτιά. Όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει», δήλωσε ο παρουσιαστής.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV