Άντζελα Γκερέκου: Στα γυρίσματα του «Bricklayer» με τον Άαρον Έκχαρτ

Άντζελα Γκερέκου: Στα γυρίσματα του «Bricklayer» με τον Άαρον Έκχαρτ

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον Χολιγουντιανό σταρ κι έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__3_
Με τον ηθοποιό Άαρον Έκχαρτ φωτογραφήθηκε η Άντζελα Γκερέκου, καθώς βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει δίπλα στον πρωταγωνιστή της ταινίας.


«Κάτι μαγικό συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη! Τα νέα υπο διαμόρφωση studios στη Θερμη, φιλοδοξούν να γίνουν ένα μικρό Χόλιγουντ! εδώ στα γυρίσματα της ταινίας «the bricklayer» με τον πρωταγωνιστή Ααρών Εκχαρτ αλλά και τον σκηνοθέτη και παραγωγούς της ταινίας. Ολοι ενθουσιασμενοι!!! Έπεται συνέχεια.... Ο ΕΟΤ στηρίζει έμπρακτα τον Κινηματογραφικο Τουρισμό! Σε ευχαριστώ, Άαρον», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε φωτογραφίες:

aaron
aaron2
aaron3
aaron4
aaron5

Η ταινία «The Bricklayer» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νόα Μπόιντ που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά.

Φόντο του κατασκοπευτικού αυτού θρίλερ θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης, όπως επίσης οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό, με την Νίνα Ντόμπρεβ και τον Άαρον Έκχαρτ να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίαιη προσαγωγή του τρίτου μηνυτή του Λιγνάδη διέταξε το δικαστήριο

Η ΔΕΗ διαγράφει χρέη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου σε Αττική, Ρόδο και Εύβοια - Πώς θα κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά

Η ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα συνιστούσε σίγουρα απειλή για τη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο - Το σχόλιο του Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης