Για τον ρόλο του στην παρουσίαση, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τη συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό του μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του talent show.
«Πλάκα είχε το κομμάτι της παρουσίασης, μου άρεσε και μπορεί να το ξανάκανα. Δεν ξέρω, αναλόγως, τι πρόταση θα ήταν αυτή», είπε χαρακτηριστικά.
Για την πρώην σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή και το παιδί τους δήλωσε: «Αν ένα ζευγάρι είναι ικανό να έχει τη συνεπιμέλεια ειναι φοβερό, γιατί κι οι δύο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί. Αυτό το λέω και το ξαναλέω. Διαφωνώ με αυτό που λένε ότι "η μάνα είναι μάνα". Κι εγώ είμαι ερωτευμένος με τη μητέρα μου, αλλά και με τον πατέρα μου. Μου έχει δώσει πολλή τρυφερότητα και προσοχή. Οπότε, όταν κι οι δύο γονείς είναι εξίσου δοσμένοι στο παιδί, θεωρώ ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ισότητα σε όλα. Νιώθω πολλές φορές και μητέρα του παιδιού μου κι είμαι περήφανος γι' αυτό»
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxl9mgm9a0x)
Τέλος, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει.
«Την πιο δύσκολη φάση οικονομικά την περνάω κάθε φορά, που έρχεται η εφορία. Στο τέλος δηλαδή του χρόνου. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε κλείνοντας.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.