Σταύρος Σβήγκος: Το διαζύγιο με την Έλενα Αϊβαλή, η συνεπιμέλεια του παιδιού τους και η σχέση που διατηρούν

Σταύρος Σβήγκος: Το διαζύγιο με την Έλενα Αϊβαλή, η συνεπιμέλεια του παιδιού τους και η σχέση που διατηρούν

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους - Δείτε βίντεο

svigkos
Για το διαζύγιό του και τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Ελένη Αϊβαλή μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την ανάρτηση που είχε κάνει η πρώην σύζυγός του, ανακοινώνοντας έτσι τον χωρισμό τους.

«Είχε την ανάγκη να το πει και το είπε. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ' όλα είναι το παιδάκι μας. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του, πάντα θα είναι η μαμά του και πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη, μισές μέρες είναι με εμένα και μισές με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε κι έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε στο σπίτι της, όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά απόσταση», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Σταύρος Σβήγκος για τον χωρισμό του και τη συνεπιμέλεια του παιδιού

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η απόφασή τους ήρθε από κοινού, ενώ συμβουλεύτηκαν επίσης, έναν ειδικό, πριν προχωρήσουν στο διαζύγιο.

«Αυτό ήταν που θέλαμε, συμβουλευτήκαμε κι ειδικό. Για το παιδί κυρίως, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει τον ένα από τους γονείς ή να βλέπει και τους δύο να είναι στα μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον Άγγελο. Θεωρώ ότι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και οι δύο γονείς, η μητέρα και ο πατέρας είναι ακριβώς το ίδιο», δήλωσε.

Πριν από ενάμιση περίπου μήνα, η Ελένη Αϊβαλή πραγματοποίησε ένα Q&A και στην ερώτηση που της έκανε ένας follower σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό, εκείνη απάντησε πως δεν είναι πια μαζί.

«Έχετε χωρίσει με τον μπαμπά του Άγγελου;», τη ρώτησε, με την ίδια να απαντάει: «Ναι».

Κλείσιμο
aggelos


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης