Για το διαζύγιό του και τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Ελένη Αϊβαλή μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την ανάρτηση που είχε κάνει η πρώην σύζυγός του, ανακοινώνοντας έτσι τον χωρισμό τους.
«Είχε την ανάγκη να το πει και το είπε. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ' όλα είναι το παιδάκι μας. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του, πάντα θα είναι η μαμά του και πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη, μισές μέρες είναι με εμένα και μισές με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε κι έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε στο σπίτι της, όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά απόσταση», είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η απόφασή τους ήρθε από κοινού, ενώ συμβουλεύτηκαν επίσης, έναν ειδικό, πριν προχωρήσουν στο διαζύγιο.
«Αυτό ήταν που θέλαμε, συμβουλευτήκαμε κι ειδικό. Για το παιδί κυρίως, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει τον ένα από τους γονείς ή να βλέπει και τους δύο να είναι στα μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον Άγγελο. Θεωρώ ότι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και οι δύο γονείς, η μητέρα και ο πατέρας είναι ακριβώς το ίδιο», δήλωσε.
Πριν από ενάμιση περίπου μήνα, ηΕλένη Αϊβαλή πραγματοποίησε ένα Q&A και στην ερώτηση που της έκανε ένας follower σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό, εκείνη απάντησε πως δεν είναι πια μαζί.
«Έχετε χωρίσει με τον μπαμπά του Άγγελου;», τη ρώτησε, με την ίδια να απαντάει: «Ναι».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.