Η Εύη Δρούτσα ήταν για ακόμη μία φορά, αρκετά αιχμηρή σε δηλώσεις της, όταν κλήθηκε να πει την άποψή της για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision.
«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision. Δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε, επειδή είναι γιος του Πάριου; Δεν μου αρέσει ούτε η παρουσία, ούτε το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ ωραία φωνή η κοπέλα, πάρα πολύ καινούρια για να χρειαστούμε εμείς μια τέτοια παρουσία αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε:
«Δεν ξέρω πώς ψηφίζονται αυτοί και πώς ψηφίζονται άνθρωποι οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό. Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.