Απόστολος Ρουβάς: Το αντίο από το Survivor, η μαγειρική, η τηλεόραση και το κορίτσι του - Στενoχώρια στο Twitter

Απόστολος Ρουβάς: Το αντίο από το Survivor, η μαγειρική, η τηλεόραση και το κορίτσι του - Στενoχώρια στο Twitter

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε μετά από 4,5 μήνες να βάλει τέλος στην πορεία του σεφ στο ριάλιτι επιβίωσης - Από τη μαγειρική με την Κάτια Ζυγούλη στο σήμερα

royvas
Παρελθόν από το Survivor αποτελεί από χθες βράδυ ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες, ο Απόστολος Ρουβάς. Το τηλεπτικό κοινό με την ψήφο του έθεσε εκτός παιχνιδιού τον σεφ σκορπίζοντας θλίψη στους συμπαίκτες του.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν από την πρώτη ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και μετά από 4,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjx92aoqvli1)

Στενοχώρια στο Twitter για την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά
Πώς όμως σχολίασαν οι χρήστες του Twitter την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από τον Άγιο Δομίνικο; Δείτε μερικά από τα Tweets που συγκεντρώσαμε.

Κλείσιμο


Ποιος είναι ο Σάκης Ρουβάς
Ο Απόστολος Ρουβάς από την πρώτη μέρα στο Survivor κατάφερε να ξεχωρίσει για τον ήρεμο και ευγενικό του χαρακτήρα και να κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά άρχισε να γίνεται γνωστός σιγά σιγά μέσα από τα βίντεο μαγειρικής που είχε ανεβάσει η Κάτια Ζυγούλη στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια τον είδαμε και στην τηλεόραση.

Τα video μαγειρικής με την Κάτια Ζυγούλη
Μακαρόνια με κιμά Challenge!

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της στο Youtube, έχει ανεβάσει κάποια βίντεο από την κουζίνα του σπιτιού της μαζί με τον κουνιάδο της, Απόστολο Ρουβά. Αρκετές φορές μαγείρεψαν και παρουσίασαν βήμα βήμα υγιεινές και γευστικές συνταγές.

«Ο Απόστολος μου έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα γιατί τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας, τους βλέπουμε κάπως πολύ συγκεκριμένα και δε μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τους τα χαρίσματα και όλο τους το μεγαλείο. Αυτό που είδα στον Αποστόλη του βγάζω το καπέλο, μας έχει βάλει τα γυαλιά. Ένα μεγάλο μπράβο. Συγκινούμαι με τον Αποστόλη», είχε πει χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη για τον Απόστολο Ρουβά σε video της στο Youtube, όσο ο δεύτερος αγωνιζόταν στο Survivor.

Q & A !! Απαντάω στις δικές σας ερωτήσεις !!

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»
Την περσινή τηλεοπτική σεζόν, ο Απόστολος Ρουβάς έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα στο Mega.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος σεφ έφτιαχνε κάθε μέρα υγιεινές, εύκολες και νόστιμες συνταγές. «Κανένας δεν θα σε πλήρωνε, απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς ή οτιδήποτε Ρουβάς. Στην πραγματικότητα κάτι πρέπει να μπορείς να κάνεις. Οπότε εμένα αυτή ήταν η λογική μου. Ήθελα πάντα να μπορώ να κάνω κάτι, από εκεί και πέρα το αν σε ωφελεί ή όχι αν λέγεσαι έτσι είναι κάτι άλλο», είχε πει ο Απόστολος Ρουβάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7e1v9vdasq9)

Οι φήμες για σχέση με τη Δανάνη Μπάρκα
Η συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα ήταν εξαιρετική και η καλή χημεία που είχαν οι δυο τους φαινόταν στην κάμερα. Κάπου εκεί ήταν που ξεκίνησαν οι φήμες ότι οι δυο τους είναι κα΄τι παραπάνω από συνεργάτες. Μάλιστα κάποιες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, από κοινές τους διακοπές το περασμένο καλοκαίρι ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο αυτές τις φήμες.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot, η Δανάη Μπάρκα έβαλε τα πράγματα στη θέση της: «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι φίλος μου. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική γενικά. Όταν προκύψει κάτι θα το πω».

Ο Απόστολος Ρουβάς φτιαχνει μεσογειακή μακαρονάδα! (Πάμε Δανάη 2/11/20)


Η προσωπική του ζωή και η «μυστική» σύντροφός του
Ο Απόστολος Ρουβάς αν και κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή είναι πολύ ερωτευμένος, όπως είχε δηλώσει άλλωστε ο ίδιος αρκετές φορές μέσα στο Survivor. Ο γνωστός σεφ έχει αναφερθεί στη γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά, ενώ σε πρόσφατο αγώνα σχημάτισε το αρχικό του ονόματός της (Φ από το Φανή) στον αέρα για να της αφιερώσει τη νίκη.

Πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει η φημολογούμενη σχέση του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, πριν μπει στο Survivor, ο μάγειρας έστελνε μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή DOT, όπου συμμετείχε.


Όταν ο Απόστολος μίλησε για πρώτη φορά για τη Φανούλα του
Τον περασμένο Μάρτιο o Απόστολος Ρουβάς μετά την ήττα του από τον Σπύρο Μαρτίκα έφερε στο μυαλό του την αγαπημένη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως την λένε «Φανή».

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε», συμπλήρωσε με νόημα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Survivor

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikpv5d1a3tt)

Η Φανή Γιαβρίδου σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η κοπέλα του, η οποία μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter δεν σταματά να τον αποθεώνει. Κοινοποιεί στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ παράλληλα κάνει retweets υποστηρικτικών μηνυμάτων! Μάλιστα, το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για εκείνον είναι «Σεφούλης» όπως θα δείτε στο tweet που ακολουθεί.

fANI1
Fani2
Fani22
Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμιος τρόμος για μια «μεγάλη ύφεση»: Bουτιά στις αγορές, τριγμοί στην ΕΕ και «γκρίζες ζώνες» στις κυρώσεις


Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το θέατρο διάρκειας 10 ωρών της απολογίας του - Γιατί η έδρα τον «ξετίναξε» με ερωτήσεις


Κυριάκος Μητσοτάκης: Καθαρές θέσεις για τη γεωπολιτική θέση της χώρας και τις σχέσεις με ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης