Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς απασφάλισε - «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς απασφάλισε - «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου»

Ανάμεσα στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν και η λογομαχία ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη - Δείτε τα σχετικά βίντεο

survivor-rouvas
Η υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά στο Survivor, ήταν κάτι που πυροδότησε τις εντάσεις και στην παραλία των «Κόκκινων» αλλά και των «Μπλε».

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας συζήτησαν για αυτό, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να εκφράζει την έκπληξή της για τα αποτελέσματα της κάλπης. «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να ψηφιστεί ο Απόστολος σήμερα», είπε η παίκτρια.

Στην πορεία της συζήτησης, η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ προσωπικά, μετά από αυτό που είδα στην τελευταία ασυλία από τον Γιώργο και επειδή τον Γιώργο τον έχω ψηφίσει εγώ η ίδια στην κάλπη, ως πιο αδύναμο. Παρόλα αυτά ξέρω ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και τον έχω δει να φέρνει πάρα πολλές νίκες στην ομάδα του».

Σε αυτό απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης, λέγοντας: «Επειδή έκανα μια κοιλιά και έχασα μία εβδομάδα θεωρούμαι αδύναμος; Μυριέλλα να σου πω κάτι, εγώ έκανα μία εβδομάδα κοιλιά και με έδωσες τότε εκεί. Δεν με πειράζει όμως, κρίνομαι από τον λαό. Εγώ άμα κάνω άλλες δύο εβδομάδες κοιλιά, θα αποχωρήσω μόνος μου. Εσύ τι κάνεις επί δύο μήνες; Μη μας δουλεύεις τώρα», με τη συνομιλήτριά του να ανεβάζει αρκετά τους τόνους.

«Δεν έφτασα 35 χρονών για να έρθεις να μου πεις αν δουλεύω κάποιον ή όχι. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εσύ κάθεσαι και με προσβάλλεις εγώ όχι. Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου»,  απάντησε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciwitbv8vtdt)

Οι εντάσεις ωστόσο, συνεχίστηκαν και το επόμενο πρωί, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου με τον Απόστολο Ρουβά να ξεσπά. Ο παίκτης, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, ξεκαθάρισε ότι ακούγονται πολλά, τονίζοντας ότι: «Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου, εγώ είμαι ο Απόστολος και έχω έρθει για μένα εδώ και το τι κάνω στη ζωή μου, είναι για μένα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciwjt4jihyt5)


Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση στα νέα κρούσματα κορωνοϊού πιέζει ξανά τα νοσοκομεία - Πόσο έχουν αυξηθεί τον Μάρτιο οι νέες νοσηλείες

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η «χαρτορίχτρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το διέψευσε άμεσα η ίδια

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης