Νικ Κέιβ: Ο γιος του πέθανε σε ένα άθλιο μοτέλ, έχοντας χτυπήσει άσχημα τη μητέρα του για ένα πακέτο τσιγάρα

Νικ Κέιβ: Ο γιος του πέθανε σε ένα άθλιο μοτέλ, έχοντας χτυπήσει άσχημα τη μητέρα του για ένα πακέτο τσιγάρα

Ο 32χρονος Τζέθρο είχε ξεκινήσει από τα 14 μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ - Δεν κατάφερε να διαχειριστεί την σχέση του με τον διάσημο μουσικό, τον οποίο πρωτοείδε σε ηλικία επτά ετών

lazenby-arthro
O εθισμένος στα ναρκωτικά γιος του θρυλικού τραγουδιστή Νικ Κέιβ πέθανε σε ένα φθηνό μοτέλ, για το οποίο παλιότεροι πελάτες έχουν πει ότι θα προτιμούσαν να κοιμηθούν στο δρόμο παρά σε ένα από τα δωμάτιά του.

Ο Τζέθρο Λάζενμπι πέθανε στα 32 του στο Κόμπουργκ Μότορ Ινν στα βόρεια της Μελβούρνης, σχεδόν δύο μήνες μετά από μία βίαιη επίθεση εναντίον της μητέρας του για ασήμαντη αφορμή - όταν αυτή αρνήθηκε να του αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα.

Ο γιος χτύπησε άσχημα τη μητέρα μέσα στο σπίτι της, στη Μελβούρνη, όταν εκείνη πείσθηκε να τον περιμαζέψει, δίνοντάς του κρεβάτι για ένα βράδυ. Μάλιστα, η μητέρα του κλειδώθηκε στο δωμάτιό της εκείνο το βράδυ, καθώς ο γιος της - που πάλεψε με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά σχεδόν σε όλη την ενήλικη ζωή του, της είχε επιτεθεί και στο παρελθόν.

lazenby-mesa1


Ωστόσο, το επόμενο πρωί ο Τζέθρο απαίτησε από τη μητέρα του να πάει να του αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα - και όταν εκείνη αρνήθηκε, την χτύπησε άσχημα. Εκείνη κατάφερε να φύγει από το σπίτι και να καλέσει την Αστυνομία.

Κλείσιμο
Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση - υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είχε επαφή με την μητέρα του για δύο χρόνια.

Στα δικαστικά έγγραφα που «διέρρευσαν» στα αυστραλιανά ΜΜΕ καταγράφεται η απόγνωση του Τζέθρο τους τελευταίους μήνες της ζωής του: τον περασμένο Νοέμβριο, η Αστυνομία τον είχε συλλάβει δύο φορές μέσα σε μία ημέρα καθώς επιχειρούσε να κλέψει τροφή - ένα τσίλι μπέργκερ, πατατάκια και δύο κρεατόπιτες.

Τότε είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση - έκτοτε έμενε στο συγκεκριμένο μοτέλ με την πισίνα - βούρκο, τα γκράφιτι στους τοίχους και τον βρώμικο εξοπλισμό.

lazenby-mesa


«Τραγικό ξενοδοχείο, μην μείνετε εδώ», «είναι η χειρότερη εμπειρία που είχε ποτέ σε μοτέλ», «Μην έλθετε εδώ», είναι μόνον μερικά από τα σχόλια που έχουν γραφτεί στα sites τύπου Trip Advisor για το μοτέλ στο οποίο πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του γιος του Νικ Κέιβ.

«Έμεινα ένα βράδυ και έφυγα. Ήταν βρώμικο, ανθυγιεινό, ήταν γεμάτο ναρκομανείς και αλκοολικούς. Ο δρόμος είναι πολύ πιο ασφαλές μέρος για να κοιμηθεί κανείς», έγραψε ένας άστεγος.

Η μητέρα του Λη Ανν Λάζενμπι, πρώην μοντέλο, θρήνησε ήσυχα τον χαμό του μαζί με δύο φίλους σε μία τοπική μπυραρία, έγραψε η Daily Mail.

Ο Τζέθρο Λάζενμπι φαινόταν να έχει τον κόσμο στα πόδια του το 2006, όταν - και με τη φήμη του πατέρα του - κατάφερε να πάρει κάποιες σημαντικές δουλειές ως μοντέλο. Μάλιστα, τότε - μόλις στα 15 του - είχε «ανοίξει» την αυστραλιανή εβδομάδα μόδας, στο Σίδνεϊ. Μάλιστα, το ντεμπούτο του ως μοντέλο το είχε κάνει έναν χρόνο νωρίτερα, στην Εβδομάδα Μόδας της Μελβούρνης. 

«Δεν είχα και την ευκολότερη ζωή», είχε δηλώσει στα 19 του: Ο Τζέθρο ζούσε στη σκιά του διάσημου πατέρα του, τον οποίον όμως είχε πρωτοδεί στην ηλικία των επτά ετών. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση - και από τότε το άστρο του στον χώρο της μόδας άρχισε να δύει, ενώ αυτός βυθιζόταν στον κόσμο των ναρκωτικών...

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στα φάρμακα


Κώστας Γκουσγκούνης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του εγγονού του για τις συμβουλές του

Η μαμά του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στην Ελλάδα και η πρόσκληση Κικίλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης