ΗΕλένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». Η παρουσιάστρια ανάμεσα σε όλα μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε αν θα άφηνε την εκπομπή που παρουσιάζει στο Open, το «Open Weekend», για να επιστρέψει στο «Happy Day».
«Κάναμε μια κουβέντα πριν από δύο χρόνια πριν πάω στο Open, το συζητήσαμε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή γιατί είμαστε και πολύ φίλες. Επειδή αισθάνομαι πολύ ασφαλής με τα παιδιά και ήταν και η εκπομπή που με σύστησε στον κόσμο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το ξανακάνω», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.
«Δεν θα το έκανα μόνο εάν είχα να διαλέξω -όπως και έγινε- ανάμεσα σε κάτι άλλο που θα ήταν ένα σκαλί παραπάνω για μένα στη δουλειά. Δηλαδή, το πισωγύρισμα έχει και μερικά αρνητικά πράγματα. Αν έχω το Open Weekend γιατί να το αφήσω να πάω στο Happy Day; Δεν θα το άφηνα. Αν ήμουν σπίτι και καθόμουν θα γυρνούσα, θα ήθελα να δουλέψω, εννοείται».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας