Ο γρίφος Λιάγκα – Σκορδά και ο εξοστρακισμός του Κατσαούνη

Πέφτει ξύλο στην τηλεόραση, κυριολεκτικά και μεταφορικά

katsaounis2222
Πολύ σωστά τέθηκε εκτός «Survivor» ο Γιώργος Κατσαούνης. Όπως η κοινωνία δεν ανέχεται νταήδες, το ίδιο ισχύει και για την τηλεόραση. Ωστόσο κάποια στιγμή να ληφθεί υπόψη και το θέμα της λεκτικής βίας στα ριάλιτι, φαινόμενο που έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Με παίκτες να βρίζουν, να απειλούν, να προσβάλουν. Οι τιμωρίες πρέπει να είναι παραδειγματικές. Και το ίδιο ισχύει και για τον κύριο που πέταξε καρύδα, που μιλά άσχημα σχεδόν σε όλους, για την Βρισηίδα που δεν έχει χαμηλά ντεσιμπέλ, για τον Εμμανουήλ που κατασυκοφαντεί και για πολλούς άλλους. Και στο «Master Chef». Δεν λέω την «Φάρμα» γιατί νομίζω τελείωσε. Χαμπάρι δεν πήραμε με δαύτη. Μεγάλη επιτυχία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjunmngyfhap)

Ολοκληρώθηκε και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Δεν σάρωσε σε τηλεθέαση, δεν συζητήθηκε ιδιαίτερα, όμως ήταν αξιοπρεπές project και δεν είχε να κάνει με τα γνωστά τηλεοπτικά παρατράγουδα που παρελαύνουν από τέτοιου είδους εκπομπές.
Για τους καχύποπτους, η προσωρινή απομάκρυνση του «Masked Singer» απ΄ το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την ερχόμενη Πέμπτη έχει να κάνει με την προβολή του β’ ημιτελικού της Eurovision.

Κλείσιμο
Amanda Georgiadi Tenfjord - Die Together - Exclusive Rehearsal Clip - Greece 🇬🇷 - Eurovision 2022

Την Παρασκευή στον κύκλο των Νεοκλασικών του Alpha θα προβληθεί η «Κόμισσα της Φάμπρικας», το αγαπημένο θεατρικό έργο που φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη. Η διασκευή σεναρίου είναι των «λατρεμένων» Πάνου Αμαραντίδη και Ελένης Λευτεριώτη, η σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη και η σκηνοθεσία κινηματογράφησης του Αλέξανδρου Χαντζή. Να το δούμε.

Η κόμισσα της φάμπρικας | Τα νεοκλασικά - Παρασκευή στις 21:00

Σχεδόν 600 χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν το επεισόδιο των «Απαράδεκτων» το βράδυ της Παρασκευής στο Mega. Αν αυτό δεν λέει κάτι σ’ εσάς, σε μένα λέει πολλά.

Συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε το μεσημέρι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι η νέα σειρά του «Maestro» θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Mega και όχι αυτή τη σεζόν, αλλά ανακοίνωσε πως ήδη ετοιμάζεται και ο β’ κύκλος. Αν μπορεί να μας πει κιόλας τι κάνει και μικραίνει αντί να μεγαλώνει ο φίλτατος Χριστόφορος, πολύ και πολλοί θα το εκτιμούσαμε.



Τον Οκτώβριο θα γίνει και η πρεμιέρα της εκπομπής του Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος απάντησε τόσο ωραία και σταράτα σε συνάδελφό του, η οποία μίλησε για κακή συμπεριφορά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjv14yel2bjd)

Την Τετάρτη θα γίνει το ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην ψυχαγωγία καθώς δεν νιώθει πλέον ότι την ενδιαφέρει να υπηρετεί το περιεχόμενο – γιαλαντζί που ανακατεύει κοινωνικά θέματα, ρεπορτάζ, μόδα, μαγειρική και ολίγον gossip. Παρουσιάστρια με εμπειρία, θα το χειριστεί όπως πρέπει. Και ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας πετύχει τον στόχο και με το παραπάνω έχει δίκιο να επιθυμεί να παραμείνει σε μία εκπομπή, η οποία θα είναι στα μέτρα του και πιο δημοσιογραφική. Λογικά ως το τέλος της εβδομάδας ο πρωινός γρίφος θα λυθεί.

liagas

Το κουίζ της Δευτέρας. Ποιο ραντεβού θα γίνει εντός της εβδομάδας σε μεγάλο σταθμό και θα ανατρέψει τα δεδομένα σε ομάδα εκπομπής; Οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζουν…


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting... σκύλου!

Καρδίτσα: Προσέφυγε στο ΣτΕ η υγειονομικός που απολύθηκε επειδή έκανε «μαϊμού» εμβολιασμούς

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο φόνος ήταν προμελετημένος υποστηρίζει η οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης