Η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στο Τορίνο και πραγματοποιεί τις τελευταίες πρόβες πριν την εμφάνιση της στον αυριανό ημιτελικό της Eurovision.
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας θα εμφανιστεί 13η στον πρώτο ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ενώ απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρόβα τζενεράλε, από την οποία θα προκύψει η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής του θεσμού. Λίγο πριν την τελική εμφάνιση, ο Φωκάς Ευαγγελινός, υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία της νεαρής τραγουδίστριας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτεται ένα μέρος του σκηνικού.
Ειδικότερα, στην ανάρτηση του επιτυχημένου χορογράφου παρατηρούμε αρκετές μπλε καρέκλες, αναποδογυρισμένες και λιωμένες στη βάση τους. Παραμένοντας πιστοί στα χρώματα της Ελλάδας, οι μπλε καρέκλες δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό με το λευκό φόρεμα της Αμάντα Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η Αμάντα Γεωργιάδη αναμένεται να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision, με την ερμηνεία της στις πρόβες να έχει εντυπωσιάσει τους φανατικούς του θεσμού.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;