6 διάσημες γυναίκες που έκαναν... restart στη ζωή τους και βρήκαν ξανά την ευτυχία

6 διάσημες γυναίκες που έκαναν... restart στη ζωή τους και βρήκαν ξανά την ευτυχία

Επιτυχημένες στα επαγγελματικά τους, απογοητευμένες από την πορεία της προσωπικής τους ζωής, ικανές, όμως, να τα αλλάξουν όλα.

6gynaikes-restart4
Οι παρακάτω γυναίκες είχαν δομήσει τη ζωή τους με τέτοιο τρόπο, που κανένας δεν πίστευε ότι στο τέλος θα έφερναν τα πάνω κάτω, αλλάζοντας την ριζικά. Restart. Επανεκκίνηση στην προσωπική τους ζωή και άνοιγμα σε νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Κάπως έτσι, φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι παρακάτω διάσημες γυναίκες, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο, γύρισαν σελίδα στο βιβλίο της προσωπικής τους ζωής.



Τζένιφερ Λόπεζ
Μπορεί να ήταν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί δύο χρόνια αρραβωνιαστικό της, Αλεξ Ροντρίγκεζ, όμως, τον Μάρτιο του 2021 έκανε πίσω. Όμως, η ζωή, επιφύλασσε στη Λατίνα Σταρ μία επιστροφή από το παρελθόν, αυτή του Μπεν Άφλεκ. Σήμερα, οι δύο τους διανύουν την καλύτερη τους φάση, με τις επίσημες εμφανίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, θα τους μεταφέρει σύντομα στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους. Πάντως, επειδή και οι δύο θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους, τα στιγμιότυπα που μοιράζονται στο Instagram δεν είναι πολλά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι… διστάζουν να εκφράζουν τον έρωτά τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν.

Κλείσιμο


Κιμ Καρντάσιαν
Ο χωρισμός της με τον Κάνιε Γουέστ προκάλεσε ίσως μεγαλύτερη αίσθηση και από την ανακοίνωση της σχέσης τους. Η Κιμ Καρντάσιαν, όμως, ξέρει να προκαλεί θόρυβο γύρω από το όνομα της. Μπορεί η ίδια στην αρχή να θεωρούσε τον εαυτό της αποτυχημένο και ανίκανο να κρατήσει έναν γάμο, όμως, η γνωριμία της με τον Πιτ Ντέιβισον, λίγους μήνες μετά, την βοήθησε να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της. Οι δύο τους, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι τρελά ερωτευμένοι, με την Κιμ να μην ξεχνά ότι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της είναι τα παιδιά της. Ωστόσο, η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε πρόσφατα, πως «δεν θα έλεγε όχι» σε μία πρόταση γάμου, λέγοντας: «Ίσως την τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου».



Ριάνα
Η προσωπική ζωή της τραγουδίστριας και επιχειρηματίας από τα Μπαρμπέιντος ήταν, μέχρι πριν από 1,5 χρόνο, περίπλοκη. Και αυτό, γιατί όπως δήλωνε και η ίδια σε συνεντεύξεις της, η δουλειά καταλάμβανε σχεδόν όλες τις ημέρες της. Σήμερα, η Ριάνα έχει αφήσει στο παρελθόν τον Ντρέικ και τις συνεχείς επανασυνδέσεις τους, και είναι ερωτευμένη με τον επίσης ράπερ, Άσαπ Ρόκι. Μάλιστα, η σχέση ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες δεν είχε επιβεβαιωθεί από την Ριάνα, μέχρι τη στιγμή που ανακοίνωσε την - προχωρημένη πλέον - εγκυμοσύνη της.



Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Και ξαφνικά, πριν από λίγους μήνες, το #FreeBritney γίνεται παγκόσμιο trend στο Twitter και η ιδανική εικόνα ευτυχίας, που «έχτιζαν" επιμελώς η δισκογραφική και οι μάνατζερ της Σπίαρς, κατακερματίζεται. Το ποπ είδωλο διεκδικεί την ελευθερία από τον αλαζονικό και καταστροφικό πατέρα της, γιατί πλέον δεν μπορεί να ζει στα όρια του «χρυσού» και ψυχολογικά επίπονου κλουβιού. Η επανεκκίνηση της Μπρίτνει δεν ξεκίνησε εν έτει 2021. Άρχισε από τη στιγμή που γνώρισε τον, Σαμ Ασγκάρι, τωρινό της σύντροφο, ο οποίος τη μύησε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής με βασικά χαρακτηριστικά τη σωματική και ψυχική ευεξία. Το restart της πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, αφού η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει το τρίτο της συνολικά παιδί και πρώτο καρπό του έρωτα της με τον personal trainer.



Μέγκαν Φοξ
Δεν έκρυψε ποτέ τον αντισυμβατικό και άκρως σεξουαλικό της χαρακτήρα. Η Μέγκαν Φοξ είναι αυτό που συνηθίζουμε να λέμε, άτακτο κορίτσι. Παράλληλα, είναι μητέρα τριών παιδιών και μία γυναίκα, η οποία πάτησε το κουμπί της «επανεκκίνησης» στην προσωπική της ζωή. Επισήμως χωρισμένη από τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μέγκαν ζει από το 2020 έναν έρωτα διαφορετικό και πιο εφηβικό με τον Μασίν Γκαν Κέλι. Πρόσφατα, οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν, πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου ως ένδειξη αιώνιας αγάπης.



Adele
Έγινε γνωστή για την καθηλωτική φωνή και το αστείρευτο ταλέντο της. Εκτός από τα charts, η Βρετανή τραγουδίστρια μετρά επιτυχίες και στην προσωπική της ζωή. Μπορεί στην αρχή να αντιμετώπισε το διαζύγιο της με τον Σάιμον Κονέκι ως μία προσωπική ήττα, όμως, ο γιος της, Άνγκελο Άτκινς, τη βοήθησε να μη χάσει την αισιοδοξία και τη διάθεση της να αλλάξει. Έτσι, έκανε ένα μεγάλο δισκογραφικό και… instagramικό διάλειμμα, έχασε 45 κιλά, υιοθέτησε έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ριτς Πολ και κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ, το οποίο σημειώνει και πάλι, τεράστια επιτυχία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης