ΗΒίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που δέχτηκε, τον γάμο και την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι.
Η σχέση της δημοσιογράφου με την αυτοβελτίωση ξεκίνησε το 2013, όταν έχασε τον πατέρα της, με την ίδια να ψάχνει που μπορεί να πήγε.
«Η ψυχή δεν φεύγει εντελώς, είναι κάπου αλλού, με μία άλλη μορφή ενέργειας», δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει: «Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου. Κάτι δημιουργικό θα ήθελα να το κάνω. Φυσικά μου μιλάνε συνέχεια για το «Πάμε Πακέτο». Έχει αγγίξει πολύ τον κόσμο, νιώθω ευλογημένη που έκανα τη συγκεκριμένη εκπομπή. Νομίζω έκλεισε ο κύκλος και μου το είπε το σύμπαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δεν έχω λόγο να πιέσω τα πράγματα».
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει δεχτεί εργασιακό bullying, κάτι που το αντιμετώπισε και το διαχειρίστηκε με ηρεμία.
«Ήταν προτεραιότητα η οικογένειά μου πάντα. Ποτέ δεν είχα την καριέρα μου μπροστά», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Γιατί να προβάλω την προσωπική μου ζωή; Θα την εξέθετα απλώς. Φυσικά και περάσαμε κρίση στον γάμο, ανθρώπινο είναι, οι άνθρωποι αλλάζουν».
Εδώ και χρόνια ένας άνθρωπος κάθε πρωί της στέλνει στο mail της φωτογραφίες και την καλημερίζει. «Είναι πολύ γλυκό αυτό που κάνει. Δεν παίρνει απάντηση και συνεχίζει να το κάνει αυτό επί χρόνια», είπε.
«Θα ήθελα πολύ να μπει το τραγούδι στη ζωή μου. Νιώθω σαν να θεραπεύομαι», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους