Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου, δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου, δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή»

Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, το «Πάμε Πακέτο» και ο εργασιακός εκφοβισμός που έχει δεχτεί

vicky
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε τόσο για την τηλεοπτική της πορεία, τα πρώτα της βήματα, αλλά και τον επαγγελματικό εκφοβισμό που έχει βιώσει.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» μίλησε χωρίς δισταγμούς για όλες τις πλευρές της ζωής της.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον γάμο της, ο οποίος καλά κρατάει εδώ και 31 χρόνια. «Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι στη θέση σου τόσα χρόνια. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλίμονο αν δεν αλλάζουμε με τα χρόνια. Πρέπει να έχεις την υπομονή και το ταλέντο αν θέλεις να ισορροπήσεις», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgt7gdgvkdjt-st)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Από 'μένα είναι προστατευμένη η προσωπική μου ζωή. Δεν έδωσα ποτέ τα παιδιά μου στη δημοσιότητα, δεν άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθώ στα εξώφυλλα. Ήταν αρχή μου. Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου. Ό,τι και να έχω κάνει, τον Γιάννη τον βρίσκω πάντα σύμφωνο», είπε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgt7e1ee5jmx-st)

Σχετικά με την αρχή της καριέρας της και τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιγράφει: «Είχα ήδη τη φιλοδοξία μέσα μου. Όταν μου είπαν ότι προσλαμβάνομαι στο ραδιόφωνο, φτερούγισε η καρδιά μου. Ήξερα ότι είμαι στο δρόμο που έπρεπε να διανύσω. Στη Ζήνα Κουτσελίνη οφείλω το γεγονός ότι βρέθηκα στην τηλεόραση. Με είδε να παρουσιάζω τις τότε "Γυναίκες της χρονιάς" και μου είπε: "Εσύ πρέπει να κάνεις ψυχαγωγία, έλα να κάνουμε ένα ραντεβού". Ήταν με τον Γιάννη Λάτσιο, μου έδειξαν κάποια πράγματα, αλλά δε με ενδιέφεραν. Μόνο το "έχεις γράμμα" είπα ότι θα έκανα. Μου λένε: "Αλήθεια, θες αυτό;". Είδα ότι εκεί γίνεται κάτι ουσιαστικό. Δε με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση απλά για να κάνω και να υπάρχω σε αυτή. Το "γράμμα" τελικά έγινε "πακέτο", ξεκίνησε με επιτυχία και τελείωσε έτσι, το αγάπησε πολύ ο κόσμος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgt7hxrbis49-st)

Για το τέλος της εκπομπής της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως ήταν κάτι που την πόνεσε πολύ. «Δε γινόταν να μη συγκινηθώ στο τέλος της εκπομπής. Πόνεσε, όταν τελείωσε. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν στον Alpha 17 χρόνια, εκεί μεγάλωσα, ήταν το δεύτερό μου σπίτι. Η νέα διοίκηση δεν ήθελε το πακέτο», εξηγεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgt7eqa0aloh-st)

Τέλος, αναφέρθηκε στον επαγγελματικό εκφοβισμό που είχε δεχτεί. «Είχα πάρα πολλές κόντρες στη δουλειά. Υπήρχαν άνθρωποι που μίλησαν προσβλητικά για εμένα δημόσια μέσα από το κανάλι μου. Υπέστην εργασιακό bullying από ανώτερο. Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα, μου είπαν για την ηλικία μου. Μίλησα με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και είπα: "Συγκρατήστε τον. Είναι ντροπή αυτό που κάνει για το ίδιο το κανάλι". Υπάρχει τοξικότητα, ανταγωνισμός. Αναγκαστικά, όταν από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα της εκπομπής, με ενδιέφεραν τα νούμερα», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgt7ijmx2wb5-st)





Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί δεν εφησυχάζουν οι ειδικοί με τις ενδείξεις για ήπια νόσο από την Omicron

Τα επόμενα μέτρα στήριξης της οικονομίας ανάλογα με την εξέλιξη της «Omicron»

«Ανοιξιάτικο» ποδαρικό στο 2022 - Δείτε που θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης