Άμπερ Χερντ: Δείτε την αντίδρασή της όταν ο Τζόνι Ντεπ πήγε να την πλησιάσει στο δικαστήριο!

Άμπερ Χερντ: Δείτε την αντίδρασή της όταν ο Τζόνι Ντεπ πήγε να την πλησιάσει στο δικαστήριο!

Ο 58χρονος σταρ κατευθύνθηκε προς τη μεριά της 36χρονης στο διάλειμμα μετά τη σοκαριστική της κατάθεση, κατά την οποία η Χερντ ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ τη βίασε με μπουκάλι μερικές εβδομάδες μετά τον γάμο τους

amber_heard_scared_xr
Παραλίγο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο εχθές η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ όταν, μετά από μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά κατάθεση της 36χρονης, το δικαστήριο έκανε διάλειμμα και οι δυο τους κόντεψαν να «πέσουν» ο ένας πάνω στον άλλον.

Τη δεύτερη μέρα που η Χερντ ανέβηκε στο εδώλιο, μοιράστηκε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική βία που ισχυρίζεται ότι υπέστη στα χέρια του Τζόνι Ντεπ. Αφού περιέγραψε στο δικαστήριο, τρέμοντας και κλαίγοντας με λυγμούς, πώς ο 58χρονος «τη χτύπησε, την απείλησε και τη βίασε με ένα μπουκάλι», η δικαστής της πολύκροτης υπόθεσης έδωσε εντολή για ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα.





Την ώρα που είχε κατέβει η 36χρονη από το εδώλιο, ο Ντεπ, που είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι και έχει περιορισμένη όραση από το δεξί, άρχισε να κινείται προς τη μεριά της Χερντ. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, εκείνη τη στιγμή παραλίγο να υπάρξει οπτική επαφή ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους και νυν αντίδικους, κάτι που ο Ντεπ απέφευγε επιμελώς κατά τη χθεσινή κατάθεση της πρώην αγαπημένης του, κρατώντας χαμηλωμένο το κεφάλι και κρατώντας συνεχώς σημειώσεις...

Η Χερντ, με μια φοβισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, έκανε ένα βήμα πίσω από τον πρώην της, προτού ένας υπάλληλος του δικαστηρίου βάλει το χέρι του μπροστά από το στήθος του Ντεπ για να τον κατευθύνει προς την άλλη πλευρά. Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» ανασήκωσε τους ώμους του αδιάφορα και γύρισε την πλάτη του στην Χερντ, καθώς μια άλλη υπάλληλος τη συνόδευε στη θέση της.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη New York Post, μετά την «παρολίγο συνάντηση», ο Ντεπ βγήκε έξω για τσιγάρο, ενώ η Χερντ παρέμεινε στη θέση της καθ' όλη τη διάρκεια του 15λεπτου διαλείμματος.

Κατά τη χθεσινή κατάθεσή της, η 36χρονη περιέγραψε έναν έντονο καυγά που είχε το ζευγάρι τον Μάρτιο του 2015, την περίοδο που διέμεναν στην Αυστραλία και ο Ντεπ γύριζε την πέμπτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής». Στη δραματική αφήγησή της, η Χερντ υποστήριξε ότι αφού τσακώθηκαν με τον Ντεπ, εκείνος κράτησε ένα σπασμένο μπουκάλι κοντά στο πρόσωπό της και απείλησε να την κόψει. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι της έσκισε τα ρούχα και τη βίασε με ένα μπουκάλι, ενώ απειλούσε να τη σκοτώσει.





Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης