Άμπερ Χερντ: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια υπογραφές συγκεντρώθηκαν για να μην παίξει στο «Aquaman 2»

Άμπερ Χερντ: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια υπογραφές συγκεντρώθηκαν για να μην παίξει στο «Aquaman 2»

Οι θαυμαστές της ταινίας φαίνεται να τάσσονται υπέρ του Ντεπ ενόψει της δικαστικής διαμάχης τους, με αποτέλεσμα να ζητούν την απομάκρυνση της ηθοποιού από το φιλμ

MERA-HEARD
Η καριέρα της Άμπερ Χερντ έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα, μετά τις αποκαλύψεις που έφερε το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ.

Η πολυσυζητημένη δίκη ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, εκτός των άλλων, έχει φέρει και σημαντικές επιπτώσεις στην καριέρα τους, ως ηθοποιοί.

Όπως η πορεία του Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής» έχει επηρεαστεί από τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για κακοποιητική συμπεριφορά, έτσι και η Χερντ είναι πολύ πιθανό να μην εμφανιστεί στο «Aquaman 2».


Ωστόσο, η δική της απομάκρυνση δεν είναι οικειοθελής, αλλά… λαϊκή απαίτηση, αφού οι φαν της ταινίας δεν θέλουν να τη δουν στο «Aquaman And The Lost Kingdom».

Τόσο οι καταθέσεις του Ντεπ, όσο και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε η Χερντ με τη συμπεριφορά της στο δικαστήριο, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που είχαν οι θαυμαστές της για εκείνη, με αποτέλεσμα να μειώνονται όλο και περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, η ψηφοφορία ξεκίνησε στο Change.org ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019,αλλά απέκτησε πολύ μεγαλύτερη απήχηση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον θυελλώδη έγγαμο βίο του ζευγαριού.



Αναλυτικότερα, πάνω από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι τάσσονται υπέρ του Τζόνι Ντεπ και ζητούν να μην παίξει η Χερντ στην επερχόμενη ταινία.

Ξένα δημοσιεύματα μάλιστα, θέλουν την παραγωγή να έχει πάρει στα σοβαρά τη σύσσωμη απαίτηση του κόσμου και να δίνει στη «Mera» που την υποδύεται η Χερντ, λιγότερο από δέκα λεπτά προβολής στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Aquaman».

Η μεγάλη έκταση που έχει λάβει η δίκη, είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να διχαστεί και επιλέξει στρατόπεδο. Η ζυγαριά μέχρι ώρας, φαίνεται να γέρνει με διαφορά υπέρ του Ντεπ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι φεύγοντας από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη, η Χερντ βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα οργισμένο πλήθος υποστηρικτών του Τζόνι Ντεπ που την αποδοκίμασαν, σύμφωνα με το indy 100.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης