Σταύρος Νικολαΐδης: Στο πλευρό του Σεφερλή - Το αιχμηρό σχόλιο στον Κακλέα για το «Βαθύ Λαρύγγι»

Σταύρος Νικολαΐδης: Στο πλευρό του Σεφερλή - Το αιχμηρό σχόλιο στον Κακλέα για το «Βαθύ Λαρύγγι»

«Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι” και όχι παράσταση του Σεφερλή», είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης - Τι απάντησε ο ηθοποιός 

nikolaidis
Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στέκεται ο Σταύρος Νικολαΐδης, μετά τη δήλωση του Γιάννη Κακλέα στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης είχε αναφέρει πως θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει την ερωτική ταινία «Βαθύ Λαρύγγι» παρά μία παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cje8kgo1qin5)

Ο Σταύρος Νικολαΐδης τοποθετήθηκε επί του θέματος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή.

«Να σταυρώσουμε δηλαδή, το κοινό που του αρέσει το Super Mammy; Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι ανέκδοτα που γελάνε από το σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Γιάννη Κακλέα δήλωσε: «Δεν έχω κάτι να πω για τον κύριο Κακλέα. Ίσως πω κάτι σε άλλη συνέντευξη. Δεν θέλω να πω κάτι στο πόδι, έχω εμπειρία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjroio0pavk1)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο καθένας ας κάνει όσο καλύτερα μπορεί αυτό που κάνει, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Παίζει ρόλο και και αυτό στη δουλειά μας κι ο Μάρκος είναι άψογος στη συμπεριφορά του προς τους συνεργάτες του και στα οικονομικά του και σε όλα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης