Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα μπροστά στα κανάλια

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα μπροστά στα κανάλια

Τι την ενόχλησε και έφυγε;– Τι είπε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος και η Σαμπρίνα για την ξαφνική αποχώρηση της τραγουδίστριας

konstantina-samprina
Απρόσμενη τροπή πήρε η συνέντευξη Τύπου που ήταν να παραχωρήσουν η Κωνσταντίνα και η Σαμπρίνα για τις εμφανίσεις τους σε νυχτερινό κέντρο του επιχειρηματία Αργύρη Παραργυρόπουλου. Η συνεργασία των δύο τραγουδιστριών είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο και χθες ήταν να γίνει η συνέντευξη Τύπου. Χθες όμως η Κωνσταντίνα αποχώρησε εκνευρισμένη και το έκανε μπροστά τις κάμερες των καναλιών που είχαν πάει για να καλύψουν το θέμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε από την αφίσα του σχήματος, καθώς η Σαμπρίνα είχε πιο… έντονη παρουσία.

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών», σχολίασε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrkkkovsd89)

«Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» είπε με τη σειρά της η Σαμπρίνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrl1l1hvurt)


Δείτε βίντεο: Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα μπροστά στα κανάλια
Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα μπροστά στα κανάλια


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης