Ο Λευτέρης Πετρούνιας εύχεται χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής του
Η Βασιλική Μιλλούση είχε τα γενέθλιά της και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές
Τα γενέθλιά της είχε η Βασιλική Μιλλούση και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές. Ο σύζυγός τηςΛευτέρης Πετρούνιαςτης ευχήθηκε δημόσια μέσα από τρεις κοινές τους φωτογραφίες και ένα τρυφερό μήνυμα.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασίλη Μιλλούση να ποζάρουν αγκαλιά ενώ στις άλλες βλέπουμε τους δύο γονείς να ποζάρουν με τις κορούλες τους.
«Χρόνια πολλά στην πιο καλή, όμορφη πολυεργαλείο και sexy μαμά! Σε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που φέρνεις στη ζωή μου! Σ’αγαπώ, Σ’αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Λευτέρης Πετρούνιας
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι