Met Gala 2022: Η ρεπόρτερ που ξεχώρισε ανάμεσα στους καλεσμένους με την εμφάνισή της

Met Gala 2022: Η ρεπόρτερ που ξεχώρισε ανάμεσα στους καλεσμένους με την εμφάνισή της

«Ήταν η βασιλισσα της βραδιάς», έγραψαν οι χρήστες των social media - Δείτε την εμφάνιση της Genesis Suero που «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων

suero
Οι εμφανίσεις των διασημοτήτων στο φετινό Met Gala ήταν πολύ εντυπωσιακές, αλλά μία από τις ρεπόρτερ που έδωσαν το «παρών», ξεχώρισε ανάμεσα στους καλεσμένους.

Η Genesis Suero, παρουσιάστρια ειδήσεων του ισπανόφωνου τηλεοπτικού σταθμού Telemundo, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα από τη σχεδιάστρια Lucia Rodriguez.

Η σχεδιάστρια μάλιστα, πρόσθεσε φωτογραφίες της Suero με το φόρεμά της στη σελίδα της στο Instagram και έγραψε: «Η όμορφη και ταλαντούχα Genesis Suero δείχνει εκπληκτική για το πιο σημαντικό γκαλά μόδας του σήμερα στη Νέα Υόρκη».



Η Suero, που έχει κερδίσει στο παρελθόν τον τίτλο «Μις Νέα Υόρκη» στις ΗΠΑ, διακόσμησε την τουαλέτα της με διακριτικά διαμαντένια σκουλαρίκια, αναδεικνύοντας το κομψό χτένισμά της.

Πολλοί από όσους παρακολούθησαν τη λαμπερή βραδιά, σχολίασαν ότι η Suero, ήταν από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, ξεπερνώντας το στυλ πολλών διασημοτήτων που βρέθηκαν στο Met Gala.



«Βασίλισσα, είσαι εκπληκτική και καλύτερα ντυμένη από το 99 τοις εκατό των διασημοτήτων εκεί», «Η βασιλισσα της βραδιάς», «Ποιά είναι αυτή?! Το χει! Αφανής ηρωίδα του Met Gala, μια πριγκίπισσα της Disney», «Να εστιάσετε όλοι στη Genesis Suero», ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι η Suero, ήταν εντός του φετινού κόνσεπτ, το οποίο ήταν  «In America: Anthology of Fashion».


suero22
Κλείσιμο

uero11






Ειδήσεις σήμερα:

Περιγραφές άγριας σεξουαλικής βίας στη δίκη Ντεπ-Χερντ: Ο εξαναγκασμός σε στοματικό σεξ και η «σωματική έρευνα»

Έκλεψαν αυτοκίνητο μέσα από πάρκινγκ στη Δυτική Αττική «σπρώχνοντάς» το - Δείτε βίντεο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον «προσωπικό γιατρό» - 15 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης