Η Κιμ Καρντάσιαν δυσκολεύτηκε να περπατήσει με το στενό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε και έγινε viral

Η Κιμ Καρντάσιαν δυσκολεύτηκε να περπατήσει με το στενό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε και έγινε viral

«Ήταν το καλύτερο μέρος όλης της βραδιάς» σχολιάζουν οι χρήστες στο Twitter - Δείτε το βίντεο με τη διάσημη τηλεπερσόνα να δυσκολεύεται να ανέβει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης

marilyn-monroe23342
Η Κιμ Καρντάσιαν προσπάθησε ακόμη μία φορά να «κλέψει» την παράσταση ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης του Met Gala.

Η επιλογή της τηλεπερσόνας να φορέσει το αξέχαστο φόρεμα με το οποίο η Μέριλιν Μονρόε είχε τραγουδήσει το «Happy Birthday Mr. President» στον πρόεδρο Κένεντι συζητήθηκε πολύ.

279626915_1020572048587972_2012712203030850392_n


Ωστόσο, δεν πήγαν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει. Η Καρντάσιαν φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά μέσα στο φόρεμα της Μονρόε και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Πιο συγκεκριμένα,  φάνηκε να μην είχε υπολογίσει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, τα οποία έπρεπε να ανέβει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια.



Στην αρχή προσπάθησε να τη βοηθήσει ο σύντροφός της, Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. 

Μετά από λίγο, όπως δείχνει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προσπάθησαν κι άλλοι να τη βοηθήσουν να ανέβει τα σκαλιά, μιας και το φόρεμα μάλλον της ήταν πολύ στενό, παρόλο που όπως είπε η ίδια έχασε αρκετά κιλά για να χωρέσει στο ιστορικό φόρεμα. 

Pete Davidson helps Kim Kardashian struggle up Met steps in Marilyn Monroe gown
Κλείσιμο


Το βίντεο έγινε αμέσως viral και οι χρήστες των social media δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο.

«Η Κιμ Καρντάσιαν δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά, είναι εξαιρετικό»,«Το να βλέπεις την Κιμ Καρντάσιαμ να αγωνίζεται να ανέβει τις σκάλες του Met Gala, ήταν το καλύτερο στιγμιότυπο όλης της βραδιάς», «Ξέρω ότι μετάνιωσε που φόρεσε αυτό το φόρεμα lol», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

kard1

kard2

kard3

Η 41χρονη influencer, που εμφανίστηκε στην εκδήλωση με το εμβληματικό φόρεμα και έχοντας κάνει τα μαλλιά της πλατινέ, εξομολογήθηκε ότι ακολούθησει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής για να καταφέρει να χωρέσει σε αυτό το ρούχο.

Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Καρντάσιαν αποκάλυψε συγκεκριμένα, ότι χρειάστηκε να χάσει 7 κιλά για να καταφέρει για να χωρέσει στο φόρεμα. Μάλιστα για τρεις εβδομάδες έβγαλε από τη διατροφή της, τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη.


Η Κιμ κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού είναι η μοναδική γυναίκα εκτός από τη Μέριλιν, που φόρεσε ποτέ το εμβληματικό φόρεμα 60 χρόνια μετά τη δημιουργία του.

«Αυτό είναι το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε. Είναι εξήντα ετών. Είχα την ιδέα να το φορέσω και να το δοκιμάσω. Έφτασε σε μένα συνοδευόμενο από ένοπλους φρουρούς. Το δοκίμασα και δεν μου ταίριαζε. Έπρεπε να χάσω 7 κιλά. Ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω... Τα κατάφερα...», είπε και πρόσθεσε ότι δεν έφαγε υδατάνθρακες ή ζάχαρη.



Η Μέριλιν Μονρόε φέρεται να είχε πληρώσει, για να αποκτήσει αυτό το φόρεμα, 1.440 δολάρια και σε δημοπρασία του 1999 το ίδιο φόρεμα πουλήθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. Άλλαξε ξανά χέρια όταν πουλήθηκε το 2016 για 4,8 εκατομμύρια δολάρια πριν το αποκτήσει το μουσείο «Ripley's Believe It Or Not». Σύμφωνα με το πρακτορείο, το φόρεμα βρίσκεται αποθηκευμένο μέσα σε θήκη από μουσελίνα για να αντέχει στον χρόνο.


monore21


Marilyn Monroe   Happy Birthday

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης