Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η ψυχική ζημιά που μου προκάλεσε ο μπαμπάς μου θα είναι πάντα εκεί»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η ψυχική ζημιά που μου προκάλεσε ο μπαμπάς μου θα είναι πάντα εκεί»

Η σταρ της ποπ μουσικής έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τις σκέψεις της για τον εαυτό της, πριν και μετά τη συντηρητική κηδεμονία του πατέρα της

spearsbrit
Αν και η συντηρητική θητεία των 13 χρόνων, στην οποία την επέβαλλε ο πατέρας της τελείωσε οριστικά τον Νοέμβριο του 2021, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως δεν θα τον συγχωρήσει εύκολα.

Η ποπ σταρ, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Σαμ Ασγκάρι, σε πρόσφατη ανάρτησή της θυμήθηκε το παρελθόν της και τα «έβαλε» για ακόμη μία φορά με τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, που τη δείχνει σε ηλικία 13 ετών.

spears

Κάτω από την ανάρτησή της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της, αναφορικά με την περίοδο που ξεκίνησε η κηδεμονία της. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, αυτό που την «τσάκισε» ήταν ότι ο πατέρας της ποτέ δεν πίστεψε σε αυτή και την έκανε να νιώθει πάντα «ότι δεν είναι αρκετά καλή για τίποτα».

«Στα 13 μου, ένιωθα κάπως όμορφη. Νομίζω ότι οι επαναστατικές μου μέρες οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη... Μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άτακτη. Αλλά ακόμα κι εκείνες τις μέρες της επανάστασής μου, ένιωθα "καυτή". Ένα πράγμα που μου έκανε ο "συντηρητής" κι ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο είναι ότι πάντα μου έλεγε ότι ήμουν χοντρή και ποτέ αρκετά καλή. Ο μπαμπάς μου πάντα με έκανε να νιώθω ότι έπρεπε να προσπαθήσω... να προσπαθήσω... να προσπαθήσω! Κατέστρεψε τον σπόρο της ύπαρξής μου... τον σπόρο που με έκανε να νιώθω όμορφα, όπως όταν ήμουν 13 ετών, την αυτοπεποίθησή μου, τον αέρα μου, τον εσωτερικό μου διάλογο και ναι ακόμα και την προσωπική μου ζωή», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όλα καταστράφηκαν εντελώς! Με έκανε να νιώθω άσχημη, άρα ήμουν! Πιστέψτε με ... το να νιώθεις όμορφα είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Το ξέρω γιατί έχω δει και τα δύο! Τη στιγμή που τελείωσε η κηδεμονία μου, ένιωσα τόσο καλά με τον εαυτό μου επιτέλου! Και μαντέψτε... Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο σκληρά και ναι μπήκα σε έναν εντελώς νέο κόσμο! Ένιωσα όμορφα... επομένως ήμουν! Μπορεί να νιώθω έτσι, αλλά η ψυχολογική ζημιά από τον μπαμπά μου και κάθε άνθρωπο που τα πήγαινε καλά μαζί του θα είναι πάντα εκεί! Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό είσαι !!! Νιώθω σαν 13 χρονών ξανά».



Ειδήσεις σήμερα:

Περιγραφές άγριας σεξουαλικής βίας στη δίκη Ντεπ-Χερντ: Ο εξαναγκασμός σε στοματικό σεξ και η «σωματική έρευνα»

Έκλεψαν αυτοκίνητο μέσα από πάρκινγκ στη Δυτική Αττική «σπρώχνοντάς» το - Δείτε βίντεο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον «προσωπικό γιατρό» - 15 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης