Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Σαμ Ασγκάρι μίλησε για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Σαμ Ασγκάρι μίλησε για το φύλο του μωρού που περιμένουν

«Αυτό είναι το μωρό μου, το πρώτο μου μωρό» είπε ενθουσιασμένος ο 28χρονος σύντροφος της ποπ σταρ, στην αρχή της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε - Δείτε το σχετικό βίντεο

Brit
Ο αρραβωνιαστικός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με το γεγονός, ότι θα γίνει πατέρας και μάλιστα για πρώτη φορά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ο Σαμ Ασγκάρι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, λίγο καιρό αφότου η ποπ σταρ ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε, ο Ασγκάρι αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού, λέγοντας στον οικοδεσπότη της εκπομπής «Access Hollywood», Μάριο Λόπεζ, ότι:

«Αυτό είναι το μωρό μου. Το πρώτο μου μωρό… Η αποκάλυψη του φύλου εξαρτάται από τη Μπρίτνεϊ , δεν θέλω να το ξέρω. Είναι κάτι που θέλω να περιμένω… Aν είναι κόρη, θα είναι η πιο κακομαθημένη πριγκίπισσα. Αν είναι γιος, θα είναι ο πιο σκληρός γιος που έχει υπάρξει ποτέ».


Sam Asghari Reveals Excitement Over Baby w/ Britney Spears & Says They Don't Know Sex Of Baby

Υπενθυμίζεται, ότι αυτό δεν θα είναι το πρώτο παιδί της Σπίαρς, αφού έχει ήδη δύο γιους από τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος μάλιστα έστειλε τα «συγχαρητήρια» μέσω του δικηγόρου του, κάτι που όταν έγινε γνωστό προκάλεσε αίσθηση.


«Μίλησα μαζί του. Στη αρχή υπέθεσα ότι θα δεχόμουν τηλεφωνήματα από τα Μέσα Ενημέρωσης και ήθελα να βεβαιωθώ ότι έλεγα κάτι που ήταν αληθές σχετικά με το πού βρισκόταν. Ο Κέβιν εύχεται στη Σπίαρς τα καλύτερα για μια ευτυχισμένη, υγιή εγκυμοσύνη και συγχαίρει εκείνη και τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς ήταν στα πλάνα τους να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί» είχε πει ο δικηγόρος του Φέντερλαϊν στα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Στις δηλώσεις του κατέληξε, λέγοντας ότι: «Προφανώς, όταν έχεις μία ευτυχισμένη μητέρα για τα παιδιά σου, είναι ό,τι καλύτερο, οπότε ο Κέβιν της εύχεται μια καλή και υγιή εγκυμοσύνη και θα ήθελε να δώσει τα συγχαρητήριά του στην Μπρίτνεϊ και τον Σαμ Ασγκάρι και να ευτυχήσουν μαζί».



Ειδήσεις σήμερα:

«Με πέθαναν για δεύτερη φορά», λέει ο Ραϊόλα - Γκάφα των ιταλικών ΜΜΕ

«Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε»: Ανατριχιαστικοί διάλογοι στη ρωσική κρατική τηλεόραση για το σενάριο πυρηνικού πολέμου

Ο ΟΗΕ «προετοιμάζει μια προσπάθεια απομάκρυνσης» αμάχων από τη Μαριούπολη






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης