Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που κατηγορεί για βιασμό τον σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών

Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που κατηγορεί για βιασμό τον σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών

Οι τηλεοπτικές και θεατρικές εμφανίσεις της και το μήνυμα - προειδοποίηση που έστειλε σε ανύποπτο χρόνο

elena_athanasopoulou_ithopoios_art
«Έχω μάθει για πάρα πολλά θύματά σου. Έχεις 40 χρόνια καριέρα οπότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα πόσα θύματα έχεις. Μη λες δεξιά κι αριστερά….μπιπ, γιατί τα μαθαίνω όλα, έχω αυτιά και μάτια παντού...Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλένει τίποτα….»: Όταν στα μέσα Απριλίου η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με την παραπάνω προειδοποίηση, το οποίο κατέβηκε τις τελευταίες ημέρες, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί σε ποιον απευθυνόταν.

Έλενα Αθανασοπούλου: Έχω μάθει για πολλά θύματά σου


Η ηθοποιός στις 18 Απριλίου, είχε αναρτήσει ένα ακόμη βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φανερώς εκνευρισμένη, είχε απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας:

«Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!»

Έλενα Αθανασοπούλου: Θέλω να δουλέψω πλέον χωρίς να φοβάμαι



Λίγες εβδομάδες αργότερα το μυστήριο λύθηκε, εν μέρει, όταν έγινε γνωστό πώς έκανε μήνυση σε σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοτπικών επιτυχιών κατηγορώντας τον πως την βίασε το 2010, όταν ήταν 21 ετών, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Κλείσιμο
Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε χθες στην ΕΡΤ πως βίωσε ένα «άγριο περιστατικό» το οποίο χρειάστηκε χρόνο για να διαχειριστεί και πως αποφάσισε τώρα να κάνει την καταγγελία αντλώντας θάρρος από κίνημα του ελληνικού #MeToo.
Καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η Έλενα Αθανασοπούλου είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών παρόλα αυτά δεν κατέθεσε εκεί κάποια έγγραφη καταγγελία, όπως έκαναν τους προηγούμενους μήνες άλλες συνάδελφοί της αλλά προτίμησε να πάει κατευθείαν στον εισαγγελέα.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που απειλεί να τινάξει στον αέρα τη ζωή και την καριέρα του πολύ γνωστού σκηνοθέτη ο οποίος κάνει και φέτος μεγάλη επιτυχία με τη σειρά του που προβάλλεται σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι;

Η Έλενα Αθανασοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 για να συνεχίσει με σπουδές υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από το 2006 έως το 2009. Παράλληλα συμμετείχε και σε σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.

Την τελευταία δεκαετία έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοτπικές σειρές, παίζοντας μικρούς, guest ρόλους,Η παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2008 στη σειρά του MEGA «Όλα στον αέρα». Την ίδια χρονιά έκανε ένα πέρασαμα και από τη σειρά «Μια στιγμή Δυο Ζωές» του Δημήτρη Αρβανίτη αλλά και από το «Γ4» που προβλήθηκε από τον Alpha.

TA KOMMATIA| ΓΙΑΤΡΟΣ| ΚΡΗΤΙΚΙΑ| ta kommatia|

Ακολούθησε, το 2009, η συμμετοχή της στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται» ενώ το 2010 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Πολυκατοικία», σε σκηνοθεσία Βασίλη θωμόπουλου που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι. Επιπλέον, είχε και μία συμμετοχή, το 2012, στην τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Είναι Στιγμές» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤΙ1.

Όσον αφορά στο θέατρο έχει λάβει μέρος κυρίως σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων και οι «Πινόκιο», «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» ενώ το 2012 έπαιξε στο Θέατρο Ημέρας, στην παράσταση «Η καλή η κακή και η άσχημη». Η δε κινημαυογραφική της εμπειρία περιορίζεται στην συμμετοχή της στην ταινία μικρού μήκους της Ε. Φωτοπουλου με τίτλο «Επικίνδυνη» που βγήκε το 2010.

Athanasopoulou_-_paidiki_parastasi

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν ομάδες ηθοποιών στο You Tube.

H Έλενα Αθαασοπούλου έχει μια διαρκή και σταθερή παρουσία στα social media, ιδιαιτέρως στο Instagram όπου ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της από ταξίδια αλλά και νυχτερινά κέντρα όπου διασκεδάζει κατά καιρούς με την παρέα της.



Δείτε βίντεο: Ποια είναι η Έλενα Αθανασοπούλου που κατηγορεί για βιασμό σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών
Ποια είναι η Έλενα Αθανασοπούλου που κατηγορεί για βιασμό σκηνοθέτη των μεγάλων...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης