Ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του, στο σαλόνι του σπιτιού του

Ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του, στο σαλόνι του σπιτιού του

«Απολαμβάνω τις μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές», γράφει ο τραγουδιστής στη δημοσίευσή του - Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε με τον μικρό Αλέξανδρο

sakis-rouvas
Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του στο  Instagram. Τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, κοινοποιούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές που περνούν μαζί με τα παιδιά  τους.

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ, μία τρυφερή φωτογραφία με τον μεγαλύτερο από τους γιους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον 11χρονο Αλέξανδρο, στον καναπέ του σπιτιού τους, στον Νέο Βουτζά. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Απολαμβάνω τις “μικρές” αλλά πολύτιμες στιγμές».



Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.  

Ωστόσο δεν διστάζουν να αναρτούν και βίντεο στα οποία εμφανίζονται οι δυο τους. Πρόσφατα, το αγαπημένο ζευγάρι, αποδέχτηκε το viral challenge των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και με κλειστά τα μάτια απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Οι δυο τους έκαναν αποκαλύψεις για τη σχέση του και το κοινό τους βίο.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή.





Σε άλλη ανάρτηση μάλιστα, ανέβασαν και φωτογραφίες από τις πασχαλινές οικογενειακές τους διακοπές στην Αθήνα.




Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης