Ελένη Μενεγάκη για Αιδηψό: «Κάποιοι έχουν μείνει πίσω»

Ελένη Μενεγάκη για Αιδηψό: «Κάποιοι έχουν μείνει πίσω»

«Κάποτε υπήρχε και το ξύλο, έτρωγες σφαλιάρα στα σχολεία» ανέφερε ανάμεσα σε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια - Δείτε το σχετικό βίντεο

Menegaki
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο από την Αιδηψό, με τον άνδρα που κλώτσησε μία γάτα στη θάλασσα, αφού τη δελέασε πρώτα με ένα ψάρι.

Η Ελένη Μενεγάκη έθιξε το συγκεκριμένο ζήτημα στην εκπομπή της, «Ελένη» και εξέφρασε τη δική της άποψη σχετικά με την κακοποίηση αδέσποτων ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είδε το βίντεο και δυσκολέυτηκε να πιστέψει ότι κάποιος έριξε τη γάτα στη θάλασσα.

«Μου κάνει εντύπωση που ακόμα βλέπεις νέους ανθρώπους… Δεν θέλω να χωρίζω σε ηλικίες, αλλά λες, άνθρωποι άλλης γενιάς, έχουν μάθει διαφορετικά, κάποτε υπήρχε και το ξύλο, έτρωγες σφαλιάρα στα σχολεία, ίσως κάποιοι να έχουν μείνει πίσω, αλλά περιμένεις από τους πιο νέους ανθρώπους να είναι τελείως διαφορετικοί. Τι να πεις;», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, καθώς προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjq1y429wce1)


Υπενθυμίζεται, ότι ο νεαρό συνελλήφθη από τις αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Δευτέρας. Την είδηση γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως έγραψε στο Facebook: «Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη».



Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης