Ελένη Φιλίνη: «Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις»

Ελένη Φιλίνη: «Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά Κομάντα και Δράκοι, τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει, αλλά και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος

filini
Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι», αλλά και για τη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως ο ρόλος της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» είναι κάτι διαφορετικό στην έως τώρα καριέρα της. «Είναι ξεχωριστή πρόταση. Ο ρόλος μου στα "Κομάντα και Δράκοι" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα», δηλώνοντας πως η σειρά κυμαίνεται στα όρια του κινηματογράφου και όχι της τηλεόρασης.

Επιπλέον, δήλωσε ικανοποιημένη για τον ρόλο της και πως πάντα εκτιμάει τις δουλειές που κάνει. «Με ιντριγκάρουν τα πάντα στο σενάριο. Αγαπώ και υποστηρίζω όλες τις δουλειές που έχω κάνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cercmzlt6yft)


Κλείσιμο
Για την συμμετοχή της στο Your face sounds familiar είπε πως αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές που έχει κάνει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor, στο οποίο όπως η ίδια λέει «δεν θα πήγαινα ποτέ».

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε, επίσης και για το ζήτημα της παρενόχλησης που έχει φέρει αναταραχή στον χώρο του θεάτρου. «Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις», λέει κατηγορηματικά.

Για την ερώτηση σχετικά με την ηλικία της, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι όσο χρονών είμαι και όσο νιώθω», και πρόσθεσε πως εάν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα πήγαινε στον Παναμά με τον πατέρα της. Στη δύσκολη παιδική ηλικία που πέρασε, δεν παρέλειψε να αναφερθεί λέγοντας πως είχε αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια. «Στα 18 μου έπαθα μια λοίμωξη και έφτασα σε πολύ ακραίο σημείο. Έμαθα να εκτιμώ τη ζωή».





Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού

Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης