Thor: Love and Thunder - Θα εμφανιστεί ο Λόκι στη νέα ταινία;

Thor: Love and Thunder - Θα εμφανιστεί ο Λόκι στη νέα ταινία;

Δείτε τι απάντησε σε αυτή την ερώτηση ο Τομ Χίντλστον, που έχει υποδυθεί τον αδερφό του Θορ στις προηγούμενες ταινίες

Loki_ν_2
Ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel, είναι ο αδερφός του Θορ, Λόκι.

Πολλοί από τους φαν των ταινιών, αναρωτιούνται αν ο «κακός» που οι περισσότεροι αγαπούν να μισούν στον κόσμο της Marvel, ο Λόκι, θα επιστρέψει στη νέα ταινία Thor: Love and Thunder. Η απορία παραμένει, καθώς ο κατεργάρης αδερφός του Θορ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προηγούμενη ταινία με τίτλο «Thor: Ragnarok».

Μετά τη spin-off σειρά «Loki» του καναλιού της Disney Plus, το Total Film, έθεσε στον Τομ Χίντλστον αυτό το ερώτημα. Η απάντησή του δεν φάνηκε να πείθει κανέναν, αφού ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ξέρει, αφήνωντας τους φαν του Θορ με πολλά ερωτηματικά.

Ο Τομ Χίντλστον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ζω με ένα ερωτηματικό. Όλα είναι άγνωστα. Ξέρεις νόμιζα ότι μπορώ να τα προβλέψω όλα αυτά αλλά κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα. Και δεν κάνω καν τον "Andrew Garfield"! Απλώς δε ξέρω». Ωστόσο, φημολογείται ότι ο Λόκι του Χίντλστον θα εμφανιστεί τόσο στο ερχόμενο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» όσο και στο «Thor: Love and Thunder».

Η πλοκή του τέταρτου κατά σειρά φιλμ, έχει να κάνει με τον ήρωα Θορ, ο οποίος θα κάνει ένα πολύ περιπετειώδες ταξίδι. Σκοπός του ταξιδιού, είναι η αναζήτηση της εσωτερικής του γαλήνης. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί. Ένας γαλαξιακός δολοφόνος ονόματι Γκορ (Gorr the God Butcher), θα ανατρέψει όλα τα σχέδια του Θορ.

Ο Γκορ επιζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ στρατεύει την ομάδα του, όπου θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Τζέιν Φόστερ , η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Πρωταγωνιστούν οι: Κρις Χέμσγουορθσ (που υποδύεται για 8η φοράτον Θορ, έχοντας σχηματίσει εντυπωσιακή μυϊκή μάζα και φτάσει τα 105 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του), Νάταλι Πόρτμαν, Τέσσα Τόμπσον και Τζέιμι Αλεξάντερ.

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο διακοπής των εξαγωγών φυσικού αερίου από τη Ρωσία δηλώνει ο Σολτς

O Αμπράμοβιτς αξίωσε επιπλέον μισό δισ. λίρες από τους υποψήφιους αγοραστές της Τσέλσι

«Fight Club» στους δρόμους της Μπανγκόκ: Γροθιές, κλωτσιές και αίμα στους αυτοσχέδιους αγώνες που... ενέπνευσε ο Μπραντ Πιτ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης