Ριάνα: Βρήκαν πολλά όπλα στο σπίτι του Asap Rocky

Ριάνα: Βρήκαν πολλά όπλα στο σπίτι του Asap Rocky

Λίγο καιρό μετά τη σύλληψή του, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι οι αρχές ερευνούν την προέλευση των όπλων και το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να συνδέεται με την υπόθεση για την οποία κατηγορείται

rihanna
Μόνο ήσυχα δεν περνάει την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Ριάνα, αφού ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο, Asap Rocky, έχει πολλές εκκρεμότητες με τις αρχές, σε μία υπόθεση που ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί.

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο, αφού είχε επιστρέψει από τα νησια Μπαρμπέιντος, κυκλοφόρησε η είδηση, ότι εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ράπερ, όπου και βρέθηκαν πολλά όπλα.

Σύμφωνα με το Radar Online, οι αρχές εξετάζουν, αν κάποιο από τα όπλα που κατασχέθηκαν έχει να κάνει με την υπόθεση, για την οποία και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Asap έιναι πιθανό να εμπλέκεται σε υπόθεση πυροβολισμώ στο Λος Άντζελς, τον Νοέμβριο του 2021. Το θύμα που δέχτηκε τη σφαίρα, υπέδειξε ως θύτη τον ράπερ.

Σύμφωνα με αναφορές , η αστυνομία θα πραγματοποιήσει επίσης ελέγχους αναφορικά με το ιστορικό των όπλων, για να προσδιοριστούν πολλά πράγματα όπως από πού προήλθαν, ποιος τα αγόρασε και εάν κάποιο από αυτά έχει αναφερθεί ως κλεμμένο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Asap αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης, ύψους  550.000 δολαρίων, ενώ η Ριάνα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του παιδιού της.
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Με απόφαση του ΣτΕ, το Δημόσιο αποζημιώνει με €200.000 οικογένεια 33χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 36 λεπτα

Στα 7.580 τα νέα κρούσματα - 48 θάνατοι, 260 οι διασωληνωμένοι

Την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα από την 1η Μαΐου, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης