Ολίβια Γουάιλντ: Το «σαμποτάζ» του Τζέισον Σουντέικις, στη σκηνή του CinemaCon

Ολίβια Γουάιλντ: Το «σαμποτάζ» του Τζέισον Σουντέικις, στη σκηνή του CinemaCon

Ο ηθοποιός φαίνεται πως επιφύλασσε μία δυσάρεστη «έκπληξη» στην πρώην σύντροφό του και την έκανε στην πιο... ακατάλληλη στιγμή

wilde
Ενώ η Ολίβια Γουάιλντ βρισκόταν στη σκηνή του CinemaCon για να παρουσιάσει την ταινία «Don't Worry Darling», κάτι αναπάντεχο της συνέβη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί κι έχει αναλάβει επίσης τη σκηνοθεσία, κάποιος από το κοινό ανέβηκε στη σκηνή και της παρέδωσε έναν κίτρινο φάκελο, με το όνομά της.

Πάνω του ο φάκελος έγραφε πως επρόκειτο για κάτι «προσωπικό κι άκρως εμπιστευτικό». «Αυτό είναι για εμένα;», ρώτησε η ηθοποιός κι αμέσως, η έκφρασή της άλλαξε, όταν αντίκρισε το περιεχόμενο.



Ωστόσο, διατήρησε την ψυχραιμία της και δεν έδειξε καμία ταραχή μπροστά στους θεατές του συνεδρίου. Αντιθέτως, ολοκλήρωσε την παρουσίαση της ταινίας της μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο φάκελος είχε σταλθεί από τον πρώην σύντροφό της, Τζέισον Σουντέικις και αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών τους.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι δεν είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, όμως είχε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί. Χώρισαν κατά τα τέλη του 2020.

Κλείσιμο
Αν και τα περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «ξεκάθαρο σαμποτάζ» της Ολίβια Γουάιλντ από τον πρώην της, σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, οι εκπρόσωποι του Σουντέικις αναφέρουν πως ο ίδιος δεν γνώριζε καν ότι ο φάκελος θα παραδοθεί στην ηθοποιό και σκηνοθέτη εκείνη τη στιγμή και αρνούνται κατηγορηματικά ότι ήταν κάτι προσχεδιασμένο.


Η διοργάνωση του συνεδρίου CinemaCon αναφέρθηκε στο συμβάν και εξέδωσε μάλιστα, ανακοίνωση που αναφέρει ότι «τα πρωτόκολλα ασφαλείας θα επαναξιολογηθούν, για την προστασία της ακεραιότητας των στούντιο, με τα οποία συνεργάζεται και των ταλέντων τους».

Η Ολίβια Γουάιλντ και ο Τζέισον Σουντέικις γνωρίστηκαν στο πάρτι για το φινάλε της 36ης σεζόν του σόου, Saturday Night Live και αμέσως, έγιναν ζευγάρι. Καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Ότις τον Απρίλιο του 2014, ενώ δύο χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και η κόρη τους, Ντέιζι.



Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης