ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μέριλιν Μονρόε: Ντετέκτιβ αποκάλυψε ότι έχει ηχογραφημένο υλικό με την σταρ και τους αδερφούς Κένεντι να κάνουν σεξ

Μέριλιν Μονρόε: Ντετέκτιβ αποκάλυψε ότι έχει ηχογραφημένο υλικό με την σταρ και τους αδερφούς Κένεντι να κάνουν σεξ

Ο Τζον Ντανόφ υποστηρίζει ότι τον είχαν προσλάβει αντίπαλοι των Κένεντι - Πώς περιέγραψε τις κρυφές συναντήσεις της σταρ με τους Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι

μεριλιν
Ένας ντετέκτιβ αποκάλυψε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, πως άκουσε τη Μέριλιν Μονρόε να κάνει σεξ με τον πρόεδρο Τζον Κένεντι και τον αδελφό του, Ρόμπερτ, κατά τη διάρκεια ενός μυστικού ραντεβού που είχαν οι τρεις τους.

Ο Τζον Ντανόφ, ανέφερε σε μια συνέντευξη που κοινοποιήθηκε στο νέο ντοκιμαντέρ «The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes», ότι προσλήφθηκε από έναν αντίπαλο των Κένεντι, για να «ξεσκεπάσει» την οικογένεια.



Ο ντετέκτιβ υποστήριξε ότι είχε εγκαταστήσει συσκευές ακρόασης στο σπίτι της σταρ, καθώς και στο εξοχικό σπίτι του κουνιάδου του Κένεντι, Πίτερ.

Ο Πίτερ και η Πατρίσια Κένεντι Λόφορντ, σύμφωνα με τη Sun, ήταν γνωστό ότι διοργάνωναν ξέφρενα πάρτι όπου η Μέριλιν συναντούσε τα αδέρφια ιδιωτικά στο παραλιακό σπίτι που διατηρούσε το ζευγάρι, στο Παλμ Σπρινγκς.



Μιλώντας για τις μυστικές ηχογραφήσεις, ο Ντάνοφ είπε: «Αρχίζω να αναγνωρίζω τις φωνές, την προφορά και τη Μέριλιν Μονρόε. Άκουσα τον Πρόεδρο να αποκαλεί τη Μέριλιν, με τοπ όνομά της, ή τη Μέριλιν να αποκαλεί τον Πρόεδρο “Πρεζ”. Πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου υπήρχε και άλλος πομπός, ο οποίος μετέδοσε την κουβέντα τους αγκαλιά, τη στιγμή που εκείνη έβγαλε τα ρούχα της και σεξουαλική πράξη στο κρεβάτι».

Στη συνέχεια, ο ίδιος περιγράφει και «συνεννοήσεις για συναντήσεις» όχι μόνο με τον Τζον αλλά με τον αδερφό του Μπόμπι, ο οποίος είχε επισκεφθεί το σπίτι της σταρ πολλές φορές.

Σχετικά με αυτό ανέφερε: «Υπήρχαν περισσότερες κασέτες από τον Ρόμπερτ Κέννετι και τη Μονρόε σε αντίθεση με τον Τζον».

jfk_marilyn_art


Στο ντοκιμαντέρ μίλησε και ο Φρεντ Ότας, γνωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ της εποχής, που προσλήφθηκε επίσης από έναν αντίπαλο των αδελφών Κένεντι, τον ηγέτη του συνδικάτου Τζίμι Χόφα, έναν ισχυρό άνδρα που λέγεται, πως ήταν καλά συνδεδεμένος με τη Μαφία.

Ο Ότας εξήγησε, πώς παραβιάσαν το σπίτι της Μονρόε, καθώς και το εξοχικό του κουνιάδου του Κένεντι, για να τοποθετήσουν τον εξοπλισμό, λέγοντας: «Τα τοποθετούσαν κάτω από τα χαλιά, στους πολυελαίους και στα φωτιστικά οροφής».

Τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου του 1962 , λίγες ώρες αφότου ήρθε σε αντιπαράθεση με τον φημολογούμενο εραστή της - τον τότε Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι - στο κτήμα της στο Brentwood της Καλιφόρνια, το γυμνό, άψυχο σώμα της Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε από την οικονόμο της. Όπως λέει η ιστορία, η λαμπερή σταρ βρέθηκε δίπλα σε πολλά μπουκάλια με υπνωτικά χάπια και, περίπου μία ώρα αργότερα, η αστυνομία έφτασε στο σημείο.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes | Official Trailer | Netflix


Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν, πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

«Όχι, δεν ήταν [νεκρή στο σπίτι]», δηλώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ασθενοφόρων Γούολτερ Σέιφερ στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 27 Απριλίου.

Ένας από τους πρώην οδηγούς του, ο Κεν Χάντερ, είχε κληθεί στο σπίτι της Μονρόε, τη νύχτα του θανάτου της. Ο Σέιφερ υποστηρίζει ότι η σταρ βρισκόταν σε κώμα, αλλά ήταν ακόμα ζωντανή, όταν ο Xάντερ την πήρε και τη μετέφερε στα επείγοντα περιστατικά της Σάντα Μόνικα.

Ο συγγραφέας Τζον Σέρλον ισχυρίζεται επίσης στο ντοκιμαντέρ, πως ο τελευταίος ψυχίατρος της Μονρόε, Ραλφ Γκρίνσον, του είπε, χρόνια μετά τον θάνατό της, ότι ήταν ζωντανή στο σπίτι και ότι κατά τη μεταφορά της με το ασθενοφόρο, πέθανε καθ' οδόν.

«Πέθανε στο ασθενοφόρο», δηλώνει ο Σέρλοκ: «Τότε την πήγαν πίσω στο σπίτι. [Ο Γκρίνσον] μου είπε ότι ήταν στο ασθενοφόρο», πρόσθεσε.

Έξι δεκαετίες μετά τον τραγικό θάνατό της, οι συνθήκες παραμένουν θολές σε αντιφάσεις και συνωμοσίες. «Αυτά που έμαθα ήταν πληροφορίες που άλλαξαν εντελώς αυτά που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε, για τον μυστηριώδη θάνατό της», αναφέρει ο συγγραφέας Άντονι Σάμερς και αφηγητής του «The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes».

Για χρόνια, όσοι βρίσκονταν κοντά στη θρυλική ηθοποιό, αναρωτιόντουσαν μήπως ο θάνατός της, ήταν μια σκόπιμη αυτοκτονία ή μία τυχαία υπερβολική δόση βαρβιτουρικών - η οποία έχει επισήμως ανακοινωθεί ως αιτία θανάτου της - ή ίσως και ανθρωποκτονία.

Κλείσιμο
marylin-main_2


Ειδήσεις σήμερα:

Έριξαν ντομάτες στον Μακρόν σε λαϊκή αγορά του Παρισιού - Δείτε βίντεο

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης