Μυριέλλα Κουρεντή για John Λυγνό: «Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα»

Μυριέλλα Κουρεντή για John Λυγνό: «Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα»

«Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ ξεκαθάρισε κι αν είναι ζευγάρι

279164050_981242009257160_8072347690035043816_n
Η Μυριέλλα Κουρεντή, που αποχώρησε από το Survivor, σχεδόν ένα μήνα πριν, μίλησε για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον Τζον Λυγνό.


Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», όπου απάντησε σε πολλά ερωτήματα, σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

«Όταν μπήκα στο Survivor δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών, 19 ετών μπήκα στο χώρο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Με το μοντάζ που κάνουν δεν μπορείς να δεις τι έχει γίνει. Εμένα ξεκίνησαν να με ξενερώνουν πράγματα που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι είμαστε σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα στον Γιώργο. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό».

Αναφορικά με τη σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζον Λυγνό, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjl2mw8svbtl)



Ειδήσεις σήμερα:

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Δεν είναι οξεία ηπατίτιδα το περιστατικό της 16χρονης στη Λάρισα, λέει το υπουργείο Υγείας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης