Μαντώ: «Μου έλεγαν να είμαι κάτω από 60 κιλά, εμένα με καταπίεζε»

Μαντώ: «Μου έλεγαν να είμαι κάτω από 60 κιλά, εμένα με καταπίεζε»

«Ήταν και λίγο αστείο το θέαμα, καθώς φαινόταν ένα πολύ αδύνατο σώμα με ένα μεγάλο πρόσωπο», είπε η τραγουδίστρια σχετικά με την περίοδο που έχασε αρκετό βάρος

manto11
Η Μαντώ αναφέρθηκε στους μαγαζάτορες που τη συμβούλευαν να χάσει κιλά, αλλά και στον ανταγωνισμό τον οποίο έχει βιώσει έντονα στον χώρο του τραγουδιού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», η Μαντώ απάντησε για το αν έχει βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους, λέγοντας ότι:

«Βέβαια, αυτό είναι μέσα στη δουλειά μας. Απλά στην περίπτωσή μου δεν δικαιολογείται και πάρα πολύ, καθώς ποτέ δεν με ενδιέφερε η ταμπέλα ή με ποια σειρά θα εμφανιστώ κλπ. Δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας, αλλά κάποιοι το βλέπουν διαφορετικά».

Στη συνέχεια, ερωτηθείσα για το αν έχει δεχθεί ρατσιστικά σχόλια σχετικά με τα κιλά της, η τραγουδίστρια είπε:

«Δεν μπορώ να πω ότι είχα βιώσει ρατσισμό. Απλώς εκείνα τα χρόνια, ήταν η τάση της εποχής το πολύ αδύνατο σκαρί. Μου έλεγαν διάφοροι μαγαζάτορες να προσέχω να είμαι κάτω από 60 κιλά. Δεν ήταν ρατσιστικό, ήταν σαν συμβουλή, η οποία φυσικά εμένα με καταπίεζε, καθώς το σκαρί μου δεν ήταν για να είμαι τόσα λίγα κιλά. Ήταν και λίγο αστείο το θέαμα, καθώς φαινόταν ένα πολύ αδύνατο σώμα με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Τέλος, η ίδια επισήμανε ότι αυτό επηρέασε την υγεία της. Ειδικότερα τόνισε ότι:

«Αλήθεια είναι αυτό. Έκανα πειραματισμούς τότε και έλεγα για να δούμε πώς θα είμαι αν φτάσω στα 52 κιλά. Ήταν δικό μου το πρόβλημα, δεν μου το επέβαλε κάποιος άλλος. Το είδα, δεν μου άρεσε και επανήλθα στα κιλά μου. Μου είχε πέσει και ο σίδηρος και δεν ήταν καθόλου καλό για την υγεία μου».

manto


Ειδήσεις σήμερα

Το ωράριο καταστημάτων για το Μεγάλο Σάββατο, τι ώρα κλείνουν

Standard and Poor’s: Η ελληνική οικονομία αντέχει τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία

Σεισμός 5,7 ρίχτερ στη Βοσνία - Νεκρή μια 29χρονη, μεγάλες ζημιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης