Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της και τον γιο τους

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της και τον γιο τους

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο που ανάρτησε η ηθοποιός, μέσα από το προφίλ της στο Instagram

Evdokia_Roumelioti
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μία φωτογραφία, όπου εκφράζει την αγάπη της στην οικογένειά της.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο, η ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο τους, Δημήτρη και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Η ζωή μου όλη».



Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός απαθανατίζει στιγμές από την καθημερινότητά της με τον σύζυγο και τον γιο της. Έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στο παρελθόν, κοινές τους φωτογραφίες από διάφορες δραστηριότητες και ταξίδια.





Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, για την αδυναμία που έχει στο παιδί της. Πιο συγκεκριμένα, όταν η ίδια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, είχε κάνει μία ανάρτηση, στην οποία ανέφερε ότι εκείνο που της κόστισε περισσότερο από όλα, ήταν που άκουγε τη φωνή του γιου της και δεν μπορούσε να τον αγκαλιάσει.

«Ήρθε ο Covid στην ζωή μου, το χειρότερο όμως πέρα από τα συμπτώματα είναι ότι ακούω την φωνή του παιδιού έξω από την πόρτα είναι τόσο κοντά μου και δεν μπορώ να βγω και να του δώσω ούτε μια αγκαλιά. Όμως ακόμα νιώθω τυχερή γιατί το περνάω στο σπίτι μου και τουλάχιστον μπορώ να ακούω την φωνή του», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η η ηθοποιός.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης