Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Κιμούλη.
«Είχα την υπόθεση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και μιλούσα μαζί της, στη μία τη νύχτα, στις 2. Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει. Και της λέω “θα σταματήσεις την παράσταση”, μου λέει “δεν γίνεται, θα κλείσει το θέατρο”. Θα σταματήσεις την παράσταση, της είπα», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η υγεία σου η προσωπική είναι πάνω από το θέατρο. Δεν υπάρχει ότι “το θέατρο είναι πάνω από τη ζωή μου” και διάφορες άλλες μπούρδες. Η ζωή μου είναι η ζωή μου, το θέατρο είναι το θέατρο».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.