Survivor: Τα κλάματα της Σοφιάννας Αβραμάκη και η συγγνώμη από Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια

Survivor: Τα κλάματα της Σοφιάννας Αβραμάκη και η συγγνώμη από Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια

Οι δύο παίκτες άφησαν πίσω τους την μεγάλη ένταση που προκάλεσαν στο συμβούλιο του νησιού, που οδήγησε στην αποβολή τους από τον Γιώργο Λιανό

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2_
Η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στο Survivor όλα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού και συγκεκριμένα τον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Επιστρέφοντας στην καλύβα της μπλε ομάδας, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα για την απόφαση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να βγάλει στον «τάκο» τον ποδοσφαιριστή.

«Ρε φίλε, εντάξει κι εγώ άνθρωπος είμαι. Κι εγώ κάπου θέλω να κλάψω και κάπου θέλω να εκτονωθώ» είπε αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά η επίσης υποψήφια προς αποχώρηση, Σοφιάννα Αβραμάκη.
 
«Εγώ όντως το νιώθω οικογένεια μου αυτό το πράγμα. Τη μπλε ομάδα. Αλήθεια το λέω, δεν έχει αλλάξει τίποτα για μένα από την πρώτη μέρα εδώ» πρόσθεσε η παίκτρια, ενώ ήταν στην αγκαλιά της Θωμαϊδας Εμμανουηλίδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjeev0a4riah)


Ο Άρη Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας, αργότερα απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους το συμβούλιο.

Ειδικότερα, οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας βρέθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης για το νέο αγώνισμα επάθλου.

Ο Γιώργος Λιανός, τους έδωσε τον λόγο, με τους δύο άνδρες, που στο προηγούμενο επεισόδιο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, να βάζουν τέλος στην κόντρα τους, ζητώντας συγγνώμη.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά ότι: «Θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εayτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα» είπε, με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor της Τρίτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjefkj4je1qx)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης