Η Νία Βαρντάλος γιορτάζει 20 χρόνια «παντρεμένη αλά ελληνικά»

Η Νία Βαρντάλος γιορτάζει 20 χρόνια «παντρεμένη αλά ελληνικά»

«Οι ατζέντηδες τότε μου είπαν ότι το σενάριό μου δεν ήταν καλό, με απέλυσαν» ανέφερε η ηθοποιός στην ανάρτησή της για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά»

Nia-Vardalos-pl
Ο «Γάμος αλά ελληνικά», δημιουργία της Νία Βαρντάλος γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες του κινηματογράφου. Η συγγραφέας και πρωταγωνίστρια της ταινίας έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, μιλώντας για την περίοδο που κάποιοι απέρριψαν το σενάριό της και τη στοχοποίσησαν σε προσωπικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων:

«Το #MyBigFatGreekWedding είναι 20 σήμερα. 🎂 Όταν οι ατζέντηδες/μάνατζερ είπαν ότι το σενάριό μου δεν ήταν καλό και οι ηθοποιοί δεν θα έπρεπε να γράφουν, θυμάμαι να αναρωτιέμαι γιατί ήταν θυμωμένοι. Με απέλυσαν. Έτσι, το γύρισα σε σόλο παράσταση. Η Ρίτα είδε το έργο και είπε: "Αυτό θα έπρεπε να είναι ταινία"».

Της έδωσα το σενάριο μου, έφτιαξαν την ταινία με πρωταγωνίστρια εμένα. Κάναμε πρεμιέρα σε 106 αίθουσες, επεκταθήκαμε σε περισσότερες, παίξαμε για πάνω από ένα χρόνο. Οι άνθρωποι το λάτρεψαν, και πάλι κάποιοι ήταν ειλικρινείς και εκφράστηκαν με μίσος. Ήμουν υποψήφια 🏆 για τα πάντα, συνέχισα να γράφω και να παίζω σε ταινίες που κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους, εργάστηκα με εκατοντάδες ανθρώπους.


Μερικοί άνθρωποι που δεν δημιουργούν τίποτα, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων εργασίας για να βελτιώσουν τις καταστάσεις, θα σας πουν ότι αυτό που κάνετε είναι λάθος. Δεν μπορείτε να κάνετε κανέναν να αγκαλιάσει την αλλαγή, τις περιθωριοποιημένες φωνές ή τις νέες ιδέες. Αγαπήστε λοιπόν τον εαυτό σας. Και γράψτε την ιστορία σας».


Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι ηθοποιοί απέσπασαν σημαντικά βραβεία για τις ερμηνείες τους, ενώ συνέβαλε σημαντικά στην προβολή της Ελλάδας και την αύξηση του τουρισμού.


ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ (MY BIG FAT GREEK... WEDDING) - trailer


Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης