Σωτήρης Κοντιζάς: Το επικό βίντεο με το σταυροπόδι αλά... Σάρον Στόουν

Σωτήρης Κοντιζάς: Το επικό βίντεο με το σταυροπόδι αλά... Σάρον Στόουν

Το λουκ του σεφ ήταν παρόμοιο με αυτό της ηθοποιού στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» και ο ίδιος αναβίωσε τη σκηνή από τη στιγμή της ανάκρισης - Δείτε το βίντεο που ανάρτησε

kontizas
Ο Σωτήρης Κοντιζάς απέδειξε για ακόμη μία φόρα ότι έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και πως του αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Ο κριτής του MasterChef, ανέβασε ένα χιουμοριστικό στόρι, στο οποίο συγκρίνει το λουκ αλλά και το σταυροπόδι του με αυτό της... Σάρον Στόουν! 


Πιο συγκεκριμένα, ο σεφ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του κάποια στιγμιότυπα από τα backstage των γυρισμάτων του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο ίδιος φορούσε ένα λευκό ζιβάγκο, παντελόνι και σακάκι, θυμίζοντας πολύ το λουκ της Χολιγουντιανής ηθοποιού από την εμβληματική ταινία «Το Βασικό Ένστικτο» στη σκηνή της ανάκρισης, με το επικό σταυροπόδι που άφησε εποχή.



Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής MasterChef κατέγραψε τη στιγμή, όπου ο σεφ τον κοιτάζει κι αλλάζει σταυροπόδι. Η στιγμή είναι τουλάχιστον επική, όπως και το έτερο Instagram Story που αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σε αυτό ο αρχισυντάκτης του αναρωτιέται ποιος φόρεσε καλύτερα το λευκό outfit.

κοντιζας


Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης