Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν, γιατί προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του.
«Κατάντησα συγγραφέας από έρωτα. Γίνονται ομηρικές μάχες με τη σύντροφό μου για τα κείμενά μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε, πως κι εκείνη τον βοηθά συχνά στη συγγραφή.
«Είναι εργαλείο για εμένα, μου λέει πχ "μην γράψεις αυτό, γιατί το έχει γράψει άλλος"», ανέφερε.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η σύντροφός του ακόμα και σήμερα, δεν μπορεί να κατανοήσει την «κρητική νοοτροπία», στον Σασμό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cje79knrxmap)
«Για παράδειγμα, την κίνηση της Θεοδώρας να καταδώσει τον Πετρή, είναι πολύ δύσκολο να την καταλάβει κανείς», δήλωσε.
Όσο για το πώς ο «Σασμός» κατέληξε να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Σπύρος Πετρουλάκης εξήγησε πως για όλα «ευθύνεται» ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος.
«Ήμουν στην Κύπρο και παρουσίαζα το βιβλίο μου και στο βάθος της αίθουσας ήταν ένας κύριος με μία μαύρη καπαρντίνα μέχρι κάτω. Ήταν ο Κώστας Κωστόπουλος. Ήρθε κρατώντας το βιβλίο και μου ζήτησε να το υπογράψω. Μου λέει "θα το κάνουμε σήριαλ, έχω μιλήσει"», είπε.
«Μου ήρθε κάπως. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τη σύντροφό μου και να της το πω. Μου λέει εκείνη "μην τα πιστεύεις όλα". Ο Κωστόπουλος μου είπε πως τρεις ημέρες μετά, θα είναι στην Αθήνα. Σε τρεις μέρες χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι έχει μιλήσει με τον παραγωγό, τον Καραγιάννη», συμπλήρωσε.
Από τότε ξεκίνησαν όλα. «Υπήρχε ένας χείμαρρος πληροφοριών έπειτα. Έκανα σεμινάρια συγγραφής, σεναρίων, είδα σειρές που δεν έβλεπα, για να δω τι γίνεται, πώς είναι οι χαρακτήρες. Άρχισαν μετά να καταφτάνουν κι οι ηθοποιοί, που είδα ότι τους ήξερα από το θέατρο και τους θαύμαζα και τότε, ένιωσα φανταστικά», εξήγησε ο Σπύρος Πετρουλάκης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.