Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν σε drag queen την είσοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται - Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν σε drag queen την είσοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται - Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ότι και η ίδια το έμαθε μετά την καταγγελία

Doykissa
H «ΔουKissa» βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Hotel Ermou για να απολαύσει από κοντά την Άννα Βίσση. Η γνωστή drag queen δεν κατάφερε όμως να μπει στο μαγαζί καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα του μαγαζιού της αρνήθηκαν την είσοδο λόγω της (drag) εμφάνισής της.

Η καταγγελία
«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων», αναφέρεται στην καταγγελία.

Drag


Σύμφωνα με πληροφορίες, η «ΔουKissα» θα συναντούσε μία παρέα φίλων της που είχε κάνει κάνει κράτηση και βρισκόταν ήδη μέσα στο μαγαζί και που μετά το περιστατικό αποχώρησε.

Η απάντηση της Άννας Βίσση
Η Άννα Βίσση, που στέκεται χρόνια τώρα στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ότι και η ίδια το έμαθε μετά την καταγγελία. Μάλιστα η ίδια αναφέρει εάν το γνώριζε θα φρόντιζε αυτός που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση
Vissi
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του


Moskva: Γιατί οι Ρώσοι δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια για το πώς βυθίστηκε


«Είμαι ένας μοναχός που ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ»: Η ιστορία ενός βουδιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης