Survivor: Ο Βαλάντης απολογείται ξανά για τη «σκληρή» ατάκα, που είπε στην Ευρυδίκη - «Άλλο εννοούσα»

Survivor: Ο Βαλάντης απολογείται ξανά για τη «σκληρή» ατάκα, που είπε στην Ευρυδίκη - «Άλλο εννοούσα»

«Τελικά, ο καρκίνος δεν σου έμαθε τίποτα», της είχε πει σε ένα συμβούλιο του νησιού - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε

balantis
Δηλώσεις παραχώρησε ο Βαλάντης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σκληρή ατάκα που είχε πει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Survivor.

O τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι εξήγησε πως με την πρώην συμπαίκτριά του, δεν τους χώριζε τίποτα και μάλιστα, ήταν ίσως η μόνη κοπέλα, με την οποία δεν είχε διαφωνήσει ποτέ.

«Με την Ευρυδίκη δεν είχαμε και τίποτα το πολύ σοβαρό σαν συμπαίκτες. Ίσα - ίσα, ήταν η μόνη κοπέλα που δεν ήρθαμε ποτέ σε διαπληκτισμό. Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη από την Ευρυδίκη. Άλλο εννοούσα εγώ κι άλλο κατάλαβαν κάποιοι άλλοι. Νομίζω ότι η Ευρυδίκη έχει καταλάβει αυτό που της είπα κι είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος, που έζησα και πολύ πιο πρόσφατα μάλιστα, ανάλογες καταστάσεις. Οπότε, δεν νομίζω ότι την έχει πειράξει αυτό. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανένας δεν ξέρει πώς νιώθει ένας άνθρωπος, σε τέτοιες συνθήκες», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου του Survivor, ο τραγουδιστής είχε πει στην Ευρυδίκη: «Τελικά, ο καρκίνος δεν σου έμαθε τίποτα», με εκείνη να ξεσπάει σε κλάμματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjbhjl9sfk0p)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και παραδέχτηκε ότι τον αδίκησε, καθώς δεν γνώριζε τη δυσκολία του παιχνιδιού.

«Ζήτησα συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο. Τον αδίκησα στο Survivor, νόμιζα ότι ήταν πιο εύκολα στο παιχνίδι. Κατάλαβα τελικά, ότι είναι πολύ μεγάλο αυτό που έκανε κι άντεξε και του το αναγνωρίζω», δήλωσε ο τραγουδιστής.



Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα, οι γιατροί είχαν ζητήσει να τη δει ψυχίατρος

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα, βροχές από αύριο

Ευθείες απειλές ανταλλάσσουν Ρωσία και ΗΠΑ - Τουπόλεφ «σήκωσε» η Μόσχα μετά τη βύθιση του Moskva
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης